ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ. Παρέχουμε άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση σε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας έχουν την ικανότητα να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε λογικές τιμές για όλες τις περιστάσεις. Εδώ και πολλά χρόνια παραδίδουμε εργασίες με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Οι ικανότητες και η εμπειρία μας σας εξοικονομούν χρήματα. Όταν θα τελειώσει η εργασία που θα αναλάβουμε θα αισθάνεστε μόνο ηρεμία και ανακούφιση.

Είμαστε οι σωστοί άνθρωποι με τα κατάλληλα μηχανήματα. Για αυτό και όλες οι δουλειές γίνονται σωστά από την πρώτη φορά! Να είστε σίγουροι ότι η αποχέτευσή σας θα λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά.  Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και η εργασία θα κανονιστεί σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Οι ευγενικοί μας τεχνικοί φτάνουν στην ώρα τους!

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Η ομάδα των τεχνικών μας είναι διαθέσιμη σε κάθε οικιακό, επαγγελματικό και δημόσιο τομέα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παρέχουν οργανωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες όπου μπορείτε να βασιστείτε. Είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι για όλες τις αποφράξεις, από την απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό έως και την επιθεώρηση των σωληνώσεων με κάμερα.

Η απόφραξη φρεατίου είναι μια καθημερινότητα για εμάς στις Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια. Μην πανικοβάλλεστε, δε συμβαίνει μόνο σε εσάς αλλά στο σύνολο των αποχετεύσεων. Βουλώνουν από χαρτιά, λίπη, σαπούνια, τρόφιμα, αντικείμενα. Η απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό είναι κάτι που μπορεί να λυθεί άμεσα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αφήνουμε ένα βουλωμένο φρεάτιο στην τύχη του γιατί μπορεί να επιφέρει πολλές ζημιές. Ένα φρεάτιο που έχει βουλώσει αδυνατεί να τραβήξει τα νερά και έτσι όλα τα ύδατα επιστρέφουν στην ιδιοκτησία σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Συμπτώματα απόφραξης της κύριας αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Πολλά υδραυλικά είναι φραγμένα

Ένα προφανές σημάδι βουλώματος της κεντρικής αποχέτευσης είναι όταν πολλά υδραυλικά εξαρτήματα δυσλειτουργούν ταυτόχρονα. Η τουαλέτα είναι συνήθως το πρώτο υδραυλικό εξάρτημα που θα παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει φραγή και στην μπανιέρα ή το ντους του σπιτιού σας. Αν υποψιαστείτε ότι έχει βουλώσει η κεντρική αποχέτευση του σπιτιού σας, ξεκινήστε ελέγχοντας την τουαλέτα σας και κατόπιν όλα τα υδραυλικά μέρη του σπιτιού σας.

Ασυνήθιστες αντιδράσεις κατά τη χρήση των υδραυλικών εξαρτημάτων

Ελέγξτε για περίεργους ήχους ή συμπεριφορά στα παρακάτω υδραυλικά, ξεκινώντας από το χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού. Οι κύριες αποχετεύσεις συνήθως φράσσονται κάπου μεταξύ του σπιτιού και του δρόμου, και επειδή οι εφεδρικές αποχετεύσεις ξεκινούν από το φράξιμο και ανεβαίνουν προς τα πάνω, οι χαμηλότερες αποχετεύσεις και τα υδραυλικά εξαρτήματα είναι συνήθως τα πρώτα που δημιουργούν βουλώματα.

 • Τουαλέτες: Οι τουαλέτες έχουν άμεση διαδρομή προς την κύρια αποχέτευση και χρησιμοποιούν τους μεγαλύτερους σωλήνες αποχέτευσης από όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα, επομένως εδώ εμφανίζονται συχνά τα πρώτα προβλήματα. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι μια τουαλέτα δεν ξεπλένεται σωστά ή ότι γουργουρίζει όταν τρέχει νερό σε νεροχύτη, μπανιέρα ή αποχέτευση πλυντηρίου. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό σημάδι του κύριου προβλήματος αποχέτευσης.
 • Μπανιέρα και ντους: Άλλες αποχετεύσεις που συνήθως επηρεάζονται από τη διακοπή της κύριας γραμμής είναι αυτές στην μπανιέρα και το ντους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από τις αποχετεύσεις νεροχύτη. Ελέγξτε για να δείτε εάν οι αποχετεύσεις της μπανιέρας και του ντους είναι φραγμένες. Τα ντους και οι μπανιέρες μπορεί επίσης να γεμίσουν με λύματα όταν υπάρχει σοβαρό βούλωμα στην κεντρική αποχέτευση.
 • Ελέγξτε τον νεροχύτη: Μια άλλη παράξενη αντίδραση που πρέπει να αναζητήσετε είναι ο παγιδευμένος αέρας στο υδραυλικό σύστημα. Εάν ρίξετε νερό σε νεροχύτη, ειδικά σε έναν νεροχύτη που βρίσκεται πιο κοντά στην τουαλέτα, μπορεί να ακούσετε το γουργούρισμα της τουαλέτας ή να δείτε τη στάθμη του νερού στην τουαλέτα να ανεβαίνει. 
 • Πλυντήριο ρούχων: Ένα απροσδόκητο σημάδι βουλώματος της κεντρικής αποχέτευσης μπορεί να συμβεί όταν βάζετε σε λειτουργία το πλυντήριο. Εάν το νερό που αποστραγγίζεται από το πλυντήριο κάνει την τουαλέτα να υπερχειλίσει ή να επιστρέψει το νερό στην μπανιέρα ή το ντους, είναι σημάδι ότι η κεντρική αποχέτευση είναι βουλωμένη. Αυτό θα μπορούσε όμως να είναι απλώς πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων και του ντους και όχι φράξιμο της κεντρικής αποχέτευσης. Αν οι τουαλέτες εξακολουθούν να ξεπλένουν καλά ενώ συμβαίνει αυτό, το πρόβλημα είναι πιθανό να οφείλεται σε δυσλειτουργία του πλυντηρίου και όχι στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού σας.

Τι να κάνετε εάν η κεντρική αποχέτευση είναι βουλωμένη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Μην ανοίγετε το νερό και μην τραβάτε το καζανάκι της τουαλέτας για να μην επιδεινώσετε το πρόβλημα, σε περίπτωση που το φράξιμο είναι στη γραμμή σας. Ως πρόσθετη προφύλαξη μπορείτε να κλείσετε την κεντρική παροχή νερού του σπιτιού σας ώστε να μην ανοίξει κάποιος το νερό κατά λάθος. Πείτε σε όλους στο σπίτι να μη χρησιμοποιούν νερό και, στη συνέχεια, καλέστε μας για να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τη γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση μεγάλων φραγμών στις κύριες αποχετεύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Τι γίνεται αν πρόκειται για κύριο πρόβλημα αποχέτευσης πόλης;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Εάν ζείτε σε μια μεγαλούπολη και όχι σε μια αγροτική περιοχή, η αποχέτευση του σπιτιού σας συνδέεται με τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό της πόλης κάτω από το δρόμο. Εάν η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας είναι εφεδρική, το πιθανότερο είναι ότι το φράξιμο είναι στη δική σας γραμμή αποχέτευσης, αλλά είναι πιθανό ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης της πόλης να έχει μεγάλη απόφραξη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι αποχετεύσεις του σπιτιού σας θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, αν και μερικές φορές οι εφεδρικές υπηρεσίες της πόλης έχουν αρκετή πίεση για να εξαναγκάσουν πραγματικά τα ακατέργαστα λύματα να εισέλθουν στις αποχετεύσεις του σπιτιού, πλημμυρίζοντας τα μπάνια.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το πρόβλημα ανήκει σε εσάς ή στην πόλη είναι να επικοινωνήσετε με τους γείτονές σας. Εάν έχουν κι αυτοί προβλήματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα να έγκειται στο δίκτυο αποχέτευσης της πόλης. Εάν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας κάνουν έλεγχο, επιτρέπεται να επιδιορθώσουν μόνο προβλήματα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης. δεν μπορούν να χειριστούν προβλήματα με το μεμονωμένο κύριο σωλήνα αποχέτευσης. Έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι εσείς και οι γείτονές σας ενδέχεται να αξιολογηθείτε και να χρεωθείτε να πληρώσετε για επισκευές σε ένα κύριο πρόβλημα αποχέτευσης που περιορίζεται στη γειτονιά σας.

Για αυτό με την πρώτη ένδειξη, όπως μια δυσάρεστη μυρωδιά μην αμελήσετε να μας καλέσετε. Μπορείτε βέβαια, για να μην έχετε το άγχος να βουλώσει η αποχέτευσή σας, να φροντίσετε τη συντήρηση των φρεατίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για αυτό λοιπόν μην περιμένετε, καλέστε τώρα την Αποφράξεις Βόρεια προάστια και ένα από τα έμπειρα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να αποφράξει το κεντρικό φρεάτιο με πιεστικό! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο και να μπει ένα τέλος στα προβλήματά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14