ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Για αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας αποτελεσματική εξυπηρέτηση και εξοπλισμό της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Ο σεβασμός και η αφοσίωση στους πελάτες, μας δίνει υψηλή θέση ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων. =

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον κλάδο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και τη διακριτικότητά μας. Εγγυόμαστε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

Μέσω της άριστης επικοινωνίας και του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας θα καταλάβετε ότι για αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες αποτελούμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή σας. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί άρτια αποκλειστικά από εμάς. Να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρώσουν κάθε εργασία που τους έχει ανατεθεί.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες – πείρα και τεχνογνωσία

Εμπιστευτείτε μας και βασιστείτε πάνω μας για να σας παρέχουμε γρήγορες, αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Είμαστε δεσμευμένοι απέναντί σας με τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας και εξυπηρέτησης πελατών. Να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια μας.

Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για τις υπηρεσίες μας καθώς κινούμαστε αποτελεσματικά, γρήγορα και υπεύθυνα. Σε ό,τι και αν αναλάβουμε δε θα σταματήσουμε αν δε λύσουμε το πρόβλημα. Η φιλική και αποτελεσματική, τεχνική μας ομάδα θα καθαρίσει τις αποχετεύσεις σας γρήγορα, αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Καλέστε μας σήμερα. Πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας για να σας ηρεμήσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δε χρειάζεται να περιμένετε άσκοπα. Μπορούμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Να είστε σίγουροι ότι θα λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε να είστε σίγουροι ότι θα είναι ανωτέρας ποιότητος. Δίνουμε μεγάλη σημασία σε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά. Δε θα προσφέρουμε τίποτα λιγότερο από το άριστο για σας και το περιβάλλον σας.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στη Λυκόβρυση και στους Θρακομακεδόνες

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στη Νέα Ιωνία και στους Θρακομακεδόνες

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στους Θρακομακεδόνες

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στην Κηφισιά και στους Θρακομακεδόνες

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στους Αγίους Αναργύρους και στους Θρακομακεδόνες

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στην Κηφισιά και στους Θρακομακεδόνες

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στο Μαρούσι και στους Θρακομακεδόνες

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στην Πεύκη και στους Θρακομακεδόνες

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στους Θρακομακεδόνες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης. Όταν η αποχέτευση βουλώνει, είμαστε εδώ! Μια κλήση σας είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημά σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στους Θρακομακεδόνες

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στη Λυκόβρυση και στους Θρακομακεδόνες

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Μεταμόρφωση και στους Θρακομακεδόνες

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες

210 80000 14