ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Κηφισιά

Δραστηριοποιούμαστε στις αποφράξεις στην Κηφισιά για συντήρηση, απόφραξη και καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών εδώ και 40 χρόνια. Η ολοκληρωτική εξυπηρέτησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Θα ξεπεράσουμε το επίπεδο που αναμένετε στις υπηρεσίες απόφραξης. Θα ολοκληρώσουμε με αποτελεσματικότητα όποιο και αν είναι το θέμα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπιστεί ένας βουλωμένος σωλήνας και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα, δυσάρεστη κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Θα ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις πτυχές απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Πάντα προσπαθούμε να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε όταν μας καλέσετε. Έτσι θα σας ενημερώσουμε πόσο μπορεί περίπου να κοστίσει κάθε εργασία και με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας.

Το αποχετευτικό σύστημα είναι ένας σημαντικός παράγοντας ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και συντήρηση. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας.

Αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα στα φρεάτια ή τις υδρορροές της αποχέτευσης, θα συζητήσουμε μαζί σας τις διάφορες επιλογές που έχουμε. Δεν έχει σημασία το είδος και το μέγεθος της εργασίας που αναλαμβάνουμε. Για αποφράξεις στην Κηφισιά μπορούμε να χειριστούμε κάθε περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στην Κηφισιά

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στην Κηφισιά

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στην Κηφισιά

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στην Κηφισιά

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στον Γέρακα και στην Κηφισιά

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στην Κηφισιά

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στην Κηφισιά

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στο Μαρούσι και στην Κηφισιά

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στην Κηφισιά

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στην Κηφισιά

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στη Μεταμόρφωση και στην Κηφισιά

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – Στο Μαρούσι και στην Κηφισιά

Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για απόφραξη όλων των τύπων αποχετεύσεων. Φροντίζουμε κάθε αποχετευτικό θέμα που αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Κηφισιά – υπηρεσίες

Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τους ειδικούς μας για αποφράξεις στην Κηφισιά να δράσουν για εσάς. Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας ολοκληρώνουν τις εργασίες που αναλαμβάνουν με 100% επιτυχία, δημιουργώντας ελάχιστη αναστάτωση στο χώρο σας. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας αποδείξουμε την αξία και τη βαρύτητα των όσων σας υποσχόμαστε.

Στις αποφράξεις στην Κηφισιά δραστηριοποιούμαστε εδώ και 40 έτη και είναι δίπλα σας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με αποχετευτικά δίκτυα και διεκπεραιώνουμε την εργασία μας με υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε την κατάλληλη υπηρεσία για την αντίστοιχη ανάγκη.

Αν ξαφνικά έχετε κάποιο θέμα με το αποχετευτικό σας δίκτυο, αν έχει βουλώσει ο νιπτήρας, ο νεροχύτης ή οτιδήποτε άλλο στον χώρο σας, θα στείλουμε έναν από τους τεχνικούς μας για να λύσει το πρόβλημά σας. Για αποφράξεις στην Κηφισιά επιλέξτε μας για όλες τις ανάγκες σας σχετικά με τα αποχετευτικά δίκτυα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές και να παρέχουμε εξαιρετικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες στα δίκτυα των αποχετεύσεων, που δε συγκρίνονται με άλλες.

Έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και τις απαραίτητες γνώσεις για να φροντίσουμε να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, είτε αν έχει βουλώσει ένα φρεάτιο ή μια υδρορροή στο σπίτι σας, είτε έχει πλημμυρίσει το υπόγειό σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στην Κηφισιά

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στην Κηφισιά

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στην Κηφισιά

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στην Κηφισιά

210 80000 14