ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη μπανιέρας στα Βόρεια προάστια

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ. Για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία αποχετευτικών εργασιών στους ιδιοκτήτες κάθε οικήματος στα βόρεια προάστια. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό της αποχέτευσης από ρίζες. Με την κάμερα επιθεώρησης είμαστε σε θέση να ελέγξουμε, χωρίς να σκάψουμε, τι συμβαίνει στο εσωτερικό της αποχέτευσης. Τα πιεστικά μας μηχανήματα καθαρίζουν ολοκληρωτικά κάθε σωλήνωση.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Η ομάδα των τεχνικών της Αποφράξεις Βόρεια προάστια μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζει η αποχέτευση. Η πολύτιμη πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια έγινε σύμμαχος στην επίλυση όλων των προβλημάτων.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ένα σπίτι είναι να βουλώσει η μπανιέρα. Μια μπανιέρα μπορεί να βουλώσει πολύ συχνά. Καθώς κάνουμε μπάνιο, τρίχες από τα μαλλιά μας πέφτουν και πηγαίνουν προς την αποχέτευση. Επίσης, τα λίπη από τα σαπούνια, σκόνες, άλλες οργανικές ουσίες και διάφορα αντικείμενα μπορούν να κάνουν την μπανιέρα να βουλώσει.

Το επακόλουθο από ένα τέτοιο βούλωμα είναι η δημιουργία πολύ άσχημων οσμών. Από τα χειρότερα πράγματα όμως που μπορούν να συμβούν είναι να πλημμυρίσετε ή να κάνετε μπάνιο και τα νερά να μη φεύγουν προς την αποχέτευση. Δε θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ανησυχείτε αφού το φράξιμο της μπανιέρας είναι πολύ συχνό! Μπορείτε απλά να μας καλέσετε και άμεσα ένας από τους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στο χώρο σας. Η ταλαιπωρία σας απλά θα τελειώσει.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο και επεμβαίνουμε άμεσα
για τη δική σας διευκόλυνση όλες τις ημέρες του χρόνου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθυγιεινό από ένα ντους που γεμίζει με νερό γιατί η μπανιέρα δεν στραγγίζει. Αυτό σημαίνει ότι όλη η βρωμιά, τα μικρόβια και τα υπολείμματα σαπουνιού που προσπαθήσατε να καθαρίσετε παραμένουν και απλά φουσκώνουν. Το στάσιμο νερό από την αποχέτευση της μπανιέρας που δε λειτουργεί σωστά θα κάνει επίσης την μπανιέρα σας βρώμικη και αηδιαστική πολύ γρήγορα.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, μια μπανιέρα που γεμίζει πιο γρήγορα από ότι αδειάζει μπορεί να ξεχειλίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές και πλημμύρες – κάτι που είναι μια τεράστια ταλαιπωρία για τον καθαρισμό.

Οι αποχετεύσεις της μπανιέρας μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν για πολλούς λόγους. Ευτυχώς, πολλά από αυτά είναι εύκολο να επισκευαστούν και να ξεβουλώσουν, εάν αντιληφθείτε το πρόβλημα αρκετά νωρίς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φταίει ένα μικρό βούλωμα, όμως μια μπανιέρα που δεν αποστραγγίζει μπορεί επίσης να είναι σημάδι πιο σημαντικών προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε το βούλωμα γιατί αν η μπανιέρα δεν αδειάσει δεν θα επισκευαστεί γρήγορα το πρόβλημα. Οι περισσότερες από τις αιτίες αυτής της κατάστασης διορθώνονται εύκολα, αλλά ορισμένες από αυτές θα απαιτήσουν την επέμβαση τεχνικού αποφράξεων.

Ακολουθούν μερικά από τα σενάρια που θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο μια μπανιέρα δεν αδειάζει και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

Το ενσωματωμένο πώμα αποστράγγισης έχει κολλήσει

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Οι περισσότερες μπανιέρες (ειδικά αν είναι συνδυασμός ντους) έχουν ενσωματωμένο πώμα. Ένα πώμα χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την αποστράγγιση του νερού όταν χρειάζεται, όπως όταν γεμίζετε τη μπανιέρα για μπάνιο. Ανάλογα με το σχεδιασμό της μπανιέρας σας, το ενσωματωμένο πώμα σας μπορεί να είναι:

 • Κουμπί ώθησης-έλξης
 • Σηκώστε και στρίψτε
 • Μοχλός
 • Αναδυόμενο
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Ένα πώμα θα εμποδίσει προσωρινά την υπερχείλιση του νερού, αλλά περιστασιακά μπορεί να κολλήσει πλήρως ή μερικώς. Σε αυτήν την περίπτωση, η μπανιέρα δε θα στραγγίσει εντελώς ή μπορεί να στραγγίσει εξαιρετικά αργά. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο, σκουριασμένο ή απλώς φθαρμένο από υπερβολική χρήση, μπορεί να κολλήσει.

Εάν πιστεύετε ότι ένα σπασμένο πώμα μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να αδειάσετε την μπανιέρα, ελέγξτε εάν το πώμα είναι κολλημένο ή φραγμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πένσα για να τραβήξετε απαλά το πώμα έξω από την αποχέτευση. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το πώμα δεν είναι φραγμένο από τρίχες ή εάν έχει καταστραφεί με κάποιο τρόπο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ξεβουλώσει η μπανιέρα αμέσως. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το πώμα της μπανιέρας ή να καθαρίσετε τυχόν συσσωρευμένη μάζα από τρίχες και βρωμιά.

Έχουν βουλώσει οι σωλήνες αποχέτευσης

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Φυσικά, ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μια μπανιέρα δεν αποστραγγίζεται είναι λόγω βουλωμένων σωλήνων. Με την πάροδο του χρόνου, σχεδόν όλες οι αποχετεύσεις της μπανιέρας θα βουλώσουν. Αυτά προκαλούνται συχνότερα από συνδυασμό:

 • Υπολείμματα σαπουνιού
 • Τρίχες
 • Προϊόντα καθαρισμού
 • Χώμα ή άμμος
 • Κρέμα ή τζελ ξυρίσματος
 • Σαμπουάν και μαλακτικό αφρό

Αυτά αναμιγνύονται με το νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους και μπορούν να στερεοποιηθούν στην αποχέτευση. Μερικές φορές, ακόμη και μικρά αντικείμενα, όπως καπάκια μπουκαλιών σαμπουάν ή ασπίδες ξυραφιού, εισχωρούν μέσα από τα ανοίγματα αποχέτευσης.

Εάν αυτά τα βουλώματα βρίσκονται κοντά στην κορυφή του ανοίγματος αποχέτευσης, μπορείτε να το ξεβουλώσετε μόνοι σας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεβιδώσετε το άνοιγμα αποστράγγισης για να τραβήξετε προς τα πάνω ό,τι το φράζει. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει με προσοχή, καθώς μπορεί κατά λάθος να σπρώξετε το φράξιμο πιο κάτω στο σωλήνα.

Οι αποχετεύσεις σας έχουν συσσώρευση αλάτων

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Ορισμένα σπίτια έχουν υψηλό επίπεδο μετάλλων όπως ασβέστιο ή μαγνήσιο στο νερό, το οποίο συχνά ονομάζεται “σκληρό νερό”. Το σκληρό νερό μπορεί να αφήσει κοιτάσματα ορυκτών στους σωλήνες, τα οποία μπορεί να συσσωρευτούν για να δημιουργήσουν εμφράξεις. Αυτό δημιουργεί επίσης σκληρές άκρες στις οποίες θα κολλήσουν υπολείμματα όπως τρίχες ή αφρός σαπουνιού, προκαλώντας ακόμη χειρότερο βούλωμα.

Με την πάροδο του χρόνου, τα κοιτάσματα ορυκτών μπορούν να καταστρέψουν τους μεταλλικούς σωλήνες και να οδηγήσουν σε σοβαρή ζημιά. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι αδύνατο να ξεβουλώσετε. Ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε ορισμένους από τους σωλήνες εντελώς.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε τα επίπεδα pH του νερού σας για να δείτε εάν έχει υψηλές ποσότητες μετάλλων. Εάν αυτά τα επίπεδα είναι υψηλότερα από το μέσο όρο, θα μπορούσε να είναι ο λόγος που η μπανιέρα σας δεν αποστραγγίζει. Εάν η συσσώρευση δεν είναι πολύ ακραία, οι σωλήνες μπορούν να καθαριστούν. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αποσκληρυντή νερού που θα φιλτράρει τα υπερβολικά κοιτάσματα ορυκτών για να αποτρέψει τη μελλοντική συσσώρευση.

Μπορώ να αποφράξω μόνος μου την αποχέτευση της μπανιέρας;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Ορισμένες λύσεις μπορεί να προσφέρουν προσωρινά αποτελέσματα για μια βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας.

Αρχικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο πάνω από την αποχέτευση για να αποφράξετε. Αυτό δημιουργεί ένα κενό αέρα που μπορεί να απομακρύνει οτιδήποτε φράζει τον σωλήνα, όπως μια μάζα από τρίχες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια ατσαλίνα, η οποία είναι ένα μακρύ κομμάτι συρμάτινου καλωδίου. Καθώς τραβάτε την ατσαλίνα προς τα επάνω, θα προσκολληθούν αντικείμενα και θα ξεβουλώσει η αποχέτευση.

Και τα δύο αυτά είδη βρίσκονται στα περισσότερα καταστήματα υδραυλικών ειδών και είναι σχετικά εύκολα στη χρήση.

Ένα άλλο κόλπο στο σπίτι για να δοκιμάσετε όταν η μπανιέρα σας δεν στραγγίζει είναι να ρίξετε ζεστό νερό. Αυτό θα βοηθήσει στο λιώσιμο του υπολείμματος σαπουνιού και της συσσώρευσης τρίχας για να αποφράξει την αποχέτευση. Αλλά αυτή η τακτική θα λειτουργήσει μόνο εάν το ζεστό νερό χυθεί απευθείας στο άνοιγμα αποχέτευσης.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μείγμα μαγειρικής σόδας και ξυδιού για να καθαρίσετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις της μπανιέρας. Αρχικά, ρίξτε ζεστό νερό στο σωλήνα. Στη συνέχεια, ρίξτε περίπου μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι στην αποχέτευση. Όταν αναμειγνύονται η μαγειρική σόδα και το ξύδι, δημιουργούν μια χημική αντίδραση που αφρίζει. Αυτό δημιουργεί πίεση μέσα στους σωλήνες, η οποία μπορεί να ωθήσει το βούλωμα πιο κάτω, ώστε να μην εμποδίζει την αποχέτευση.

Δοκιμάστε το μόνο μία ή δύο φορές. Εάν δεν ξεβουλώσει το σωλήνα μετά από μερικές προσπάθειες, το ξύδι και η μαγειρική σόδα θα μπορούσαν να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες.

Υπάρχουν πολλές χημικές λύσεις που είναι διαθέσιμες στο εμπόριο, που υπόσχονται να βοηθήσουν στην απόφραξη της αποχέτευσης. Ωστόσο, αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα τόσο για εσάς όσο και για τους σωλήνες στο σπίτι σας. Οι αναθυμιάσεις από αυτές τις χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ναυτία ή ακόμα και λιποθυμία εάν εισπνέονται για πολύ καιρό. Εάν αναμίξετε ορισμένες χημικές ουσίες, θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει τοξικές αναθυμιάσεις!

Η χρήση αυτών των τύπων χημικών καθαριστικών αποχέτευσης για να ξεβουλώσει η μπανιέρα μπορεί επίσης να βλάψει τους σωλήνες σας. Οι όξινες χημικές ουσίες μπορούν να κάνουν το μεταλλικό υλικό πιο εύθραυστο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες, οι οποίοι είναι δαπανηροί στην επισκευή.

Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να ξεβουλώσω την μπανιέρα;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Τελικά, είναι καλύτερο να έχετε έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων, έτσι ώστε οι σωλήνες να μην καταστραφούν. Εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε μόνοι σας το βούλωμα με ζεστό νερό, μια ατσαλίνα ή ένα έμβολο, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε άλλες τακτικές, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός αποφράξεων θα χρησιμοποιήσει εξειδικευμένα εργαλεία για να αποφράξει με ασφάλεια χωρίς να καταστρέψει τους σωλήνες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τμήματα των σωληνώσεων μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν εάν το βούλωμα είναι σοβαρό.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός αποφράξεων μπορεί επίσης χρησιμοποιήσει υδροβολή για να ξεβουλώσει τους σωλήνες. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση μιας μηχανής υψηλής πίεσης νερού για να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα νερού που θα διατρέχει τους σωλήνες σας για να αφαιρεθούν γρήγορα τυχόν εμπλοκές. Αυτό βοηθά επίσης στον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν βουλώματα στο εγγύς μέλλον.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν κάποιες άλλες συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε για να αποτρέψετε να ξαναβουλώσει η μπανιέρα σας. Αρχικά, χρησιμοποιήστε καλύμματα αποχέτευσης στο ντους ή την μπανιέρα που θα αιχμαλωτίσουν μεγάλα αντικείμενα, όπως μάζες τριχών ή μικρά κομμάτια πλαστικού από το να κατεβαίνουν στην αποχέτευση.

Ο τακτικός καθαρισμός της μπανιέρας σας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης υπολειμμάτων σαπουνιού, βρωμιάς, άμμου και άλλων αιτιών απόφραξης. Προσπαθήστε να ξεπλένετε το ντους μετά τη χρήση και να το καθαρίζετε τακτικά σε βάθος.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε μια νέα κεφαλή ντους με ενσωματωμένο αποσκληρυντικό νερού. Αυτά θα βοηθήσουν στο φιλτράρισμα των ορυκτών και στην προσθήκη αλατιού για να «μαλακώσει» το νερό, καθιστώντας λιγότερο πιθανό να προκαλέσει προβλήματα με την αποχέτευση.

Συμπέρασμα

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Η βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας είναι μια άσχημη κατάσταση. Το νερό που δεν αδειάζει στην μπανιέρα είναι γεμάτο βακτήρια, τα οποία θα πολλαπλασιαστούν και θα μετατραπούν σε βόθρο αν αφεθούν χωρίς επεξεργασία. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε το βούλωμα της αποχέτευσης της μπανιέρας σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν η μπανιέρα σας δε στραγγίζει και δεν μπορείτε να την ξεβουλώσετε μόνοι σας, καλέστε μας. Προσφέρουμε υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης, καθώς και βοήθεια αποχέτευσης και έκτακτης ανάγκης υδραυλικών στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Είμαστε εξοπλισμένοι για να επισκευάζουμε ακόμα και τα χειρότερα βουλώματα αποχέτευσης γρήγορα και με ασφάλεια.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών αποφράξεών μας, για να σας δώσει σωστές συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα αποχέτευσης της μπανιέρας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14