ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Για αποφράξεις στη Νέα Ερυθραία και της υπόλοιπης βόρειας Αττικής, γείμαστε η αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τον καθαρισμό αποχέτευσης. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Θα βρούμε, μέσα από μια σειρά επιλογών από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας.

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι μοναδικές και προσφέρονται υπολογίζοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών. Είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αντλήσεων υδάτων και των αποφράξεων, με εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε σας πρόβλημα.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Ειδικευόμαστε σε όλων των ειδών υπηρεσίες στις οποίες περιλαμβάνονται αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου, ομβρίων υδάτων, νιπτήρων, λεκανών τουαλέτας κλπ. Προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου για όλο το δίκτυο του αποχετευτικού σας συστήματος με εγγυημένα αποτελέσματα. Θα λάβετε μια άκρως ανταγωνιστική προσφορά για την ιδανικότερη και πιο κατάλληλη για εσάς λύση του προβλήματός.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στη Νέα Ερυθραία

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στη Νέα Ερυθραία

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Νέα Ερυθραία

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στη Νέα Ερυθραία

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη και στη Νέα Ερυθραία

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στην Κηφισιά και στη Νέα Ερυθραία

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στην Εκάλη και στη Νέα Ερυθραία

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στα Μελίσσια και στη Νέα Ερυθραία

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στο Μαρούσι και στη Νέα Ερυθραία

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στη Λυκόβρυση και στη Νέα Ερυθραία

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία – εγγυήση

Γνωρίζουμε ότι κρύβονται πολλοί κίνδυνοι από άποψη υλικών ζημιών. Σας εγγυόμαστε ότι το σπίτι σας δε θα τεθεί σε κίνδυνο να πλημμυρίσει ή να δημιουργηθούν επικίνδυνες υπερχειλίσεις. Διαθέτουμε τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, που χειρίζονται τον πιο υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο χώρο των αποχετεύσεων. Είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να εκτελέσουν ακόμη και τις πιο δύσκολες αποστολές.

Σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Έτσι εξασφαλίζετε το μέγιστο χρόνο ζωής του αποχετευτικού σας δικτύου και την άριστη λειτουργία των εγκαταστάσεών σας, γλιτώνοντας από τεράστια κόστη και απρόσμενες ζημιές.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αποφράξεις στη Νέα Ερυθραία για να μάθετε περισσότερα, ή να προγραμματίσουμε μία επαγγελματική εκτίμηση του προβλήματός σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία ή πληροφορία μας ζητήσετε. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, θα είμαστε κοντά σας, το συντομότερο δυνατό, για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στη Νέα Ερυθραία

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στη Νέα Ερυθραία

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Νέα Ερυθραία

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στη Νέα Ερυθραία

210 80000 14