ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Ηράκλειο

Προσφέρουμε αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο από το 1978. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλα τα βόρεια προάστια της Αττικής με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Η εμπειρία μας, 40 και πλέον ετών, αποδεικνύει καθημερινά τις ικανότητές μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων σας στα αποχετευτικά δίκτυα. 

Ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας μπορεί να προκαλέσει χάος και αναστάτωση και η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για αυτό και εμείς είμαστε πάντα στην ώρα μας και δεν προκαλούμε την παραμικρή καθυστέρηση. Βαρεθήκατε να ψάχνετε μια εταιρεία που να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και πλήρη κάλυψη στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων; Φημιζόμαστε για την εργατικότητά μας και ότι δεν εγκαταλείπουμε ποτέ καμία εργασία που αναλαμβάνουμε.

Η εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, οφείλεται στην αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε τη φήμη που τόσο σκληρά έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στο Ηράκλειο

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στο Ηράκλειο

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στο Ηράκλειο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στο Ηράκλειο

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στο Ηράκλειο

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στο Ηράκλειο

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στο Ηράκλειο

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Στο Ηράκλειο

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης. Όταν η αποχέτευση βουλώνει, είμαστε εδώ! Μια κλήση σας είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημά σας.

Αποφράξεις Ηράκλειο – άριστες υπηρεσίες

Η ομάδα των τεχνικών μας έχει άρτια εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς. Τα μηχανήματα που εξοπλίζουν τον στόλο των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρώσει κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι κάθε φορά, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τρόπο ασφαλή, με σεβασμό προς εσάς και το περιβάλλον. Προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Σε ό,τι αφορά στις Αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας αποτελεσματική εξυπηρέτηση και εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και τη διακριτικότητά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις ανάγκες στα αποχετευτικά σας συστήματα.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στο Ηράκλειο

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στο Ηράκλειο

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Φιλοθέη και στο Ηράκλειο

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στο Ηράκλειο

210 80000 14