ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη

Η Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα δίκτυα της αποχέτευσης σας. Εδώ και 30 χρόνια σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο σας και σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα των εργασιών μας. Εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είτε αφορά οικιακούς, επαγγελματικούς ή δημοσίους χώρους.

Να είστε σίγουροι ότι είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση σε θέματα απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων που θα χρειαστείτε βοήθεια. Εμπιστευτείτε μας για τα πιο άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Ακόμη και στο πιο περίπλοκο ζήτημα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. Μας αρέσει να επιλύουμε προβλήματα και ο στόχος μας είναι η αποκατάσταση των αποχετεύσεων σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Είμαστε πλήρως εκπαιδευμένοι στη χρήση όλων των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που έχουμε στη διάθεσή μας, λειτουργώντας σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Οτιδήποτε και αν έχει βουλώσει δε χρειάζεται να ανησυχείτε, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στην Παλαιά Πεντέλη

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στα Μελίσσια και στην Παλαιά Πεντέλη

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στα Βριλήσσια και στην Παλαιά Πεντέλη

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στην Παλαιά Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη και στην Παλαιά Πεντέλη

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στο Χαλάνδρι και στην Παλαιά Πεντέλη

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στα Βριλήσσια και στην Παλαιά Πεντέλη

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στην Παλαιά Πεντέλη

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στην Παλαιά Πεντέλη

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στην Παλαιά Πεντέλη

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – Στο Χαλάνδρι και στην Παλαιά Πεντέλη

Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για απόφραξη όλων των τύπων αποχετεύσεων. Φροντίζουμε κάθε αποχετευτικό θέμα που αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη – υπηρεσίες αποχετεύσεων

Έχουμε ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και αυτό φαίνεται στους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. Η Αποφραξεις Παλαιά Πεντέλη έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μια σταθερή και επαγγελματική διαχείριση των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουμε. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν αποφρακτικά ζητήματα σε ολόκληρη τη βόρεια Αττική.

Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Με την Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης παίρνετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο συμφέρουσες τιμές. Ξεβουλώνουμε φρεάτια, κεντρικές αποχετεύσεις, σιφώνια δαπέδου, νιπτήρες, νιπτήρες, νεροχύτες κουζινών, κάθετες στήλες, σιφώνια μπαλκονιών, υδρορροές όμβριων υδάτων καθώς και σχάρες. Επιλύουμε προβλήματα παντός τύπου στο χώρο σας όπως βουλωμένες σωλήνες, χαμηλή πίεση του νερού, δυσάρεστες οσμές, αφαίρεση ριζών δέντρου κλπ.

Μπορούμε να εγγυηθούμε την ικανοποίησή σας καθώς η τεχνική μας ομάδα, σας προσφέρει μόνο το καλύτερο. Με την Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη έχετε έναν επαγγελματία τεχνικό για να σας βγάλει από το αδιέξοδο στα προβλήματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στην Παλαιά Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στην Πεντέλη και στην Παλαιά Πεντέλη

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στην Παλαιά Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στην Παλαιά Πεντέλη

210 80000 14