ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου Βόρεια προάστια

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ. Για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια και διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποφράξεων, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα των αποφράξεων αποχετεύσεων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία απόφραξης αποχέτευσης, ξεβούλωμα σιφωνίων, καθαρισμό φρεατίων και οτιδήποτε άλλο σε οικίες, νοσοκομεία, σχολεία, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, πλοία, κ.α.

Κάθε τεχνικός που ανήκει στην ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένος και δίνει λύση σε κάθε ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ μπάνιου και όχι μόνο! Η αποχέτευση αποτελεί ένα πολύ νευραλγικό σύστημα ενός οικήματος. Αν δε δουλεύει σωστά η αποχέτευση τότε τίποτα δε λειτουργεί φυσιολογικά στις καθημερινές εργασίες.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Η αξιόπιστη ομάδα μας, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε ό,τι και αν αναλάβει, δίνοντας εγγύηση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο χώρο σας. Η αποτελεσματικότητα και η άμεση επέμβασή μας, σας προσφέρει ανεπανάληπτες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καλέστε μας τώρα για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για την αντιμετώπιση του δικού σας προβλήματος. Κάθε βουλωμένη αποχέτευση σε όποιο σημείο και αν έχει βουλώσει είναι μια μεγάλη εστία πολλών ειδών μικροβίων και με πολύ δυσάρεστες μυρωδιές.

Τι είναι ένα σιφώνι και γιατί είναι σημαντικό

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Το σιφώνι είναι ένας κυρτός σωλήνας κυρίως στο υδραυλικό σύστημα απόρριψης νερού που είναι υπεύθυνος για τη λήψη νερού από την αποχέτευση ενός υδραυλικού εξαρτήματος και την παράδοσή του στο σωλήνα αποχέτευσης. Ένα σιφώνι μπορεί επίσης να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς σε ένα υδραυλικό σύστημα, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι η διάθεση των λυμάτων. Το νερό στη στροφή πρώτα κατεβαίνει και μετά πρέπει να ανέβει λίγο για να πέσει στον σωλήνα αποχέτευσης.

Το ερώτημα που έρχεται συνήθως στο μυαλό είναι ότι γιατί τα λύματα μιας αποχέτευσης περνούν από έναν λυγισμένο σωλήνα και όχι από έναν ευθύ σωλήνα. Το σιφώνι (παγίδα) έχει δύο κύριους σκοπούς. Ο πρώτος σκοπός είναι να πιάσει οτιδήποτε πέσει κατά λάθος στην αποχέτευση. Ένα ξένο αντικείμενο εάν κολλήσει σε μια υδραυλική αποχέτευση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύστημα. Αυτή η καμπύλη πιάνει ένα ξένο αντικείμενο που πέφτει κατά λάθος, το οποίο μπορεί να εξαχθεί φτάνοντας στην παγίδα με τη βοήθεια ενός υδραυλικού εργαλείου. Ο δεύτερος σκοπός είναι να παρέχει μια στεγανοποίηση νερού στο εσωτερικό της στροφής που εμποδίζει τα βρωμερά αέρια αποχέτευσης να εισέλθουν στο σπίτι μέσω των αποχετεύσεων των υδραυλικών συσκευών. Κάποια στιγμή, εάν ένα υδραυλικό εξάρτημα δε χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η στεγανοποίηση του νερού στεγνώνει και το βρωμερό αέριο αποχέτευσης εισέρχεται στο σπίτι μέσω των υδραυλικών ειδών.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι σιφωνίου στα σπίτια

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Ανάλογα με τον τύπο του υδραυλικού εξαρτήματος υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και μεγέθη σιφωνιών. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα σιφώνια σχήματος S, U και P. Τα περισσότερα από τα υδραυλικά είδη απαιτούν πάντα ένα σιφώνι για να εμποδίζει τα αέρια της αποχέτευσης να εισέλθουν στο σπίτι. Όλο το σιφώνι μπορεί να δημιουργήσει μπλοκαρίσματα και να βουλώσει λόγω των υπολειμμάτων που συσσωρεύονται με τα χρόνια ή παρουσία ξένου αντικειμένου, που πέφτει κατά λάθος στην αποχέτευση. Τα πιο κοινά σιφώνια είναι:

 • Αντισιφωνική βαλβίδα
 • Σιφώνι μπανιέρας
 • Σιφώνι νεροχύτη κουζίνας
 • Σιφώνι νιπτήρα
 • Σιφώνι τουαλέτας
 • Σιφώνι αποχέτευσης ντους

Σιφώνι νεροχύτη

Ο νεροχύτης κουζίνας είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα είδη υδραυλικών εγκαταστάσεων σε ένα σπίτι και είναι επίσης πιο επιρρεπές σε εμπλοκές και βουλώματα. Ένα σιφώνι νεροχύτη συνήθως βουλώνει με την πάροδο του χρόνου λόγω των υπολειμμάτων τροφών, των παχύρρευστων λιπαρών υγρών κ.ά. Το σιφώνι νεροχύτη είναι ένα από τα πιο εύκολα για απόφραξη γιατί όλο το σιφώνι είναι συνήθως κάτω από το νεροχύτη και είναι εύκολα προσβάσιμο με τη βοήθεια εργαλείων. Αν και χρειάζεται προσοχή όταν ξεβουλώνετε μόνοι σας ένα σιφώνι νεροχύτη, καλό είναι πάντα να έχετε εφεδρικούς κουβάδες και πετσέτες για το νερό που θα βγει.

Σιφώνι μπανιέρας

Σε αντίθεση με το σιφώνι νιπτήρα, το σιφώνι της μπανιέρας είναι συνήθως κάτω από το έδαφος και είναι λίγο πιο δύσκολο να το ξεβουλώσετε μόνοι σας. Για να φτάσετε στο μπλοκάρισμα θα χρειαστείτε ατσαλίνα ή πιεστικό μηχάνημα νερού. Το σιφώνι της μπανιέρας εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με κάθε άλλο σιφώνι για τη σύλληψη των ξένων αντικειμένων και την αποφυγή της εισόδου των αερίων της αποχέτευσης στο σπίτι μέσω του υδραυλικού εξαρτήματος.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ λεκάνης τουαλέτας

Το σιφώνι τουαλέτας είναι ένα άνοιγμα στο κάτω μέρος της λεκάνης της τουαλέτας που είναι υπεύθυνο για το σωστό ξέπλυμα. Οι πίδακες του σιφωνιού στις σύγχρονες τουαλέτες παρέχουν τεράστια πίεση που εξασφαλίζει επαρκή έκπλυση. Ωστόσο, μερικές φορές το σιφώνι τουαλέτας μπορεί να βουλώσει εάν δεν καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω ιζημάτων ή παρουσία ξένου αντικειμένου. Μερικές φορές ορισμένα αντικείμενα που τοποθετούνται πάνω από τη δεξαμενή της τουαλέτας μπορεί να πέσουν κατά λάθος και να δημιουργήσουν μπλοκάρισμα. Ένας βουλωμένος πίδακας σιφωνιού πρέπει να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατό γιατί μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει είναι το ακατάλληλο ξέπλυμα. Λόγω της έλλειψης πίεσης, τα υπολείμματα και τα απόβλητα μπορεί να κολλήσουν μέσα στο σιφώνι της τουαλέτας και μερικές φορές είναι αιτία βουλωμάτων στους σωλήνες αποχέτευσης

Όταν συμβεί αυτό το είδος φράγματος, μπορεί να δείτε μια σημαντική μείωση στην πίεση του νερού έκπλυσης και στον ήχο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι αν έχει πέσει κάτι στη δεξαμενή που εμποδίζει τη ροή του νερού. Η απαλλαγή από το εμπόδιο μπορεί να επαναφέρει τα πάντα στο φυσιολογικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα άλατα και τα ιζήματα στο σιφώνι πρέπει να καθαριστούν επιμελώς με τη βοήθεια μιας χημικής ουσίας.

Βουλωμένη τρύπα σιφωνιού τουαλέτας

Οι τρύπες για το σιφώνι τουαλέτας είναι οι πίδακες που βρίσκονται κατά μήκος του χείλους των λεκανών της τουαλέτας, οι οποίες εξασφαλίζουν το σωστό ξέπλυμα. Μαζί με τον κύριο πίδακα, αυτός ο μικρός πίδακας παρέχει αρκετή πίεση για το ξέπλυμα. Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις τουαλετών είχαν αυτές τις τρύπες μόνο για ξέπλυμα. Τώρα με τον συνδυασμό του κύριου πίδακα σιφωνιού και αυτών των μικρότερων οπών εκτόξευσης νερού έχουν λυθεί πολλά προβλήματα έκπλυσης. Αυτές οι μικρές τρύπες είναι επίσης επιρρεπείς στην ανάπτυξη ιζήματος και συνήθως φράζουν με την πάροδο του χρόνου.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ τουαλέτας

Ένα σιφώνι τουαλέτας είναι ο κύριος μηχανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διάθεση των λυμάτων στους σωλήνες αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να φράξει με την πάροδο του χρόνου για πολλούς λόγους. Παλιά υδραυλικά, ακατάλληλο ξέπλυμα, χαμηλή πίεση νερού, απόρριψη αντικειμένων στη λεκάνη της τουαλέτας και πολλά άλλα. Κάθε σπίτι έχει συνήθως ένα έμβολο για να απαλλαγεί από το μπλοκάρισμα που έχει κολλήσει στο μπολ της λεκάνης. Μερικές φορές αυτό το μπλοκάρισμα δεν μπορεί να φύγει εύκολα εάν τα φράγματα είναι πολύ μεγάλα και δεν ασκείται αρκετή πίεση στο κεφάλι του φράγματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο κουδουνιού αντί για έμβολο φλάντζας σε αυτήν την περίπτωση και εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε πάντα να καλέσετε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας που έχουν χρόνια εμπειρίας στην αποφράξεις όλων των ειδών.

Υπάρχουν ορισμένες οδηγίες που μπορεί να βοηθήσουν στην αποφυγή μεγάλου φράγματος στο σιφώνι της τουαλέτας

 • Βεβαιωθείτε ότι η τουαλέτα σας διαθέτει κατάλληλο μηχανισμό έκπλυσης
 • Αποφύγετε την απόρριψη προϊόντων υγιεινής στη λεκάνη
 • Αποφύγετε να πετάτε μέσα χαρτί υγείας
 • Αποφύγετε να πετάτε τα υγρά μαντηλάκια και γενικά σκουπίδια
 • Εάν το πρόβλημα είναι μεγάλο επενδύσετε σε μια νέα και ισχυρή τουαλέτα με σιφώνι.

Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας

Μερικές φορές η πολύ απρόσεκτη και ακατάλληλη χρήση της τουαλέτας μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε βούλωμα. Αυτό συνήθως είναι ορατό μπλοκάρισμα και συνήθως μπορεί να φύγει με τη βοήθεια ενός εμβόλου. Πρέπει να ληφθεί κάποια προσοχή, καθώς το εσωτερικό πορσελάνινο φινίρισμα του μπολ μπορεί να καταστραφεί εάν χρησιμοποιηθεί ακατάλληλο εργαλείο. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως όταν κάποιο άκαμπτο αντικείμενο απορρίπτεται μέσα στο μπολ.

Υπάρχουν πολλά άλλα σιφώνια που βρίσκονται συνήθως σε όλο το υδραυλικό σύστημα ενός σπιτιού. Ορισμένες υπόγειες αποχετεύσεις έχουν επίσης σιφώνια για να αποφευχθεί η επανείσοδος των αερίων της αποχέτευσης. Ορισμένα πλυντήρια ρούχων και μπανιέρες έχουν επίσης βαλβίδα σιφωνιού που εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς.

Αντισιφωνική βαλβίδα

Η αντισιφωνική βαλβίδα, η οποία συνήθως αναφέρεται και ως βαλβίδα αποτροπής αντίστροφης ροής, είναι ένα από τα πολύ σημαντικά μέρη του συστήματος άρδευσης σε οικιακά, επαγγελματικά κτίρια. Είναι πολύ σημαντική γιατί εμποδίζει το νερό να ξαναμπεί στη δημόσια παροχή νερού ή στην παροχή πόσιμου νερού. Αυτές είναι βασικά βαλβίδες μονής κατεύθυνσης και επιτρέπουν στο νερό να πηγαίνει μόνο προς μία κατεύθυνση από την παροχή νερού προς τα υδραυλικά. Θα βρείτε μια σειρά αντισιφωνικών βαλβίδων στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού. Συνήθως βρίσκονται κοντά στην πηγή νερού, κοντά στον κύριο σωλήνα παροχής νερού όπου το νερό εισέρχεται στο σπίτι από την εξωτερική κύρια γραμμή. Οι βαλβίδες προστασίας διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και συνήθως είναι από ορείχαλκο ή πλαστικό. Αυτά είναι επίσης πολύ σημαντικό μέρος του συστήματος καταιονισμού για την αυλή ενός σπιτιού.

Βουλωμένη αντισιφωνική βαλβίδα και πώς να την αντιμετωπίσετε

Όπως όλες οι άλλες βαλβίδες και σιφώνια, οι αντισιφωνικές βαλβίδες είναι επίσης επιρρεπείς σε εμπλοκές με την πάροδο του χρόνου. Τις περισσότερες φορές η απόφραξη προκαλείται από τα ιζήματα που συσσωρεύονται με τα χρόνια. Συνήθως αυτές οι βαλβίδες είναι εξωτερικές και το χειμώνα το νερό μπορεί να παγώσει στο πλάι, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Μπορείτε να καλύψετε αυτές τις βαλβίδες με τη βοήθεια κάποιου προστατευτικού καλύμματος για να αποφύγετε το πάγωμα, επειδή εάν ο εσωτερικός μηχανισμός παγώσει μαζί με το νερό, μπορεί να σπάσει τη βαλβίδα. Το κόστος αντικατάστασης μπορεί να είναι πολύ ακριβό.

Καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συστήματος παροχής νερού, η απόφραξη μπορεί να προκαλέσει πτώση της πίεσης του εισερχόμενου νερού. Αυτό το πρόβλημα εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, όχι μόνο προκαλεί μελλοντικά προβλήματα στο σύστημα παροχής νερού αλλά και στο σύστημα απόρριψης νερού λόγω έλλειψης πίεσης.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14

Οι καλύτεροι αποφράκτες στα βόρεια προάστια

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες, και είμαστε γνωστοί για τις αποφρακτικές υπηρεσίες μας. Γνωρίζουμε τη σημασία του χρόνου όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως ένα τεράστιο φράξιμο ή ένα μεγάλο μπλοκάρισμα. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία για τον έλεγχο, τον εντοπισμό και το σπάσιμο της απόφραξης. Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση διαφόρων τύπων υδραυλικών ζητημάτων και παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες. Όλες οι λύσεις μας είναι πολύ υψηλής ποιότητας, απαράμιλλες, αξιόπιστες και σε πολύ λογικές τιμές.

Δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη ικανοποίηση. Σε κάθε εργασία, είτε είναι μικρή είτε μεγάλη, απλή ή περίπλοκη, πάντα υπερβαίνουμε και διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Δεν παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μόνο για κατοικίες αλλά και σε επαγγελματικά και εμπορικά κτίρια. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες με τη βοήθεια των πιστοποιημένων, αδειοδοτημένων επαγγελματιών μας.

Το εργατικό δυναμικό μας είναι εξαιρετικά φιλικό και είναι περήφανοι που βοηθούν τους άλλους. Δίνουν επίσης συμβουλές και οδηγίες στον πελάτη μας για το πώς να διατηρήσει ένα αξιόπιστο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων για το σπίτι. Το εργατικό δυναμικό μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας μας και το εκπαιδεύουμε τακτικά με σύγχρονες τεχνικές ώστε να μπορούν να παρέχουν ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους απόφραξης, μη διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή, θα σας στείλουμε έναν εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας για να διορθώσει το πρόβλημά σας αμέσως.

Καλέστε μας για να έρθουμε στον δικό σας χώρο και να σας καθοδηγήσουμε για να μην έχετε ξανά προβλήματα με την αποχέτευσή σας.