ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Σταμάτα

Για προβλήματα στα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και αποφράξεις στη Σταμάτα και τις γύρω περιοχές, μην κάνετε πειράματα. Καλέστε μας λοιπόν για Αποφράξεις στη Σταμάτα τώρα. Θα βρεθούμε κοντά σας, τη στιγμή που μας χρειάζεστε, να αναλάβουμε την ευθύνη του προβλήματός σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Από μία απλή βουλωμένη αποχέτευση έως έναν απαιτητικό, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα μεγάλο αποχετευτικό δίκτυο, για εμάς είναι το ίδιο. Θα επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά. Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία, είναι άριστα καταρτισμένοι και χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο, τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλόγως τις ανάγκες του προβλήματος.

Οι εκπρόσωποι στο τηλεφωνικό κέντρο είναι σε ετοιμότητα, κάθε στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουν πρόθυμα και φιλικά. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι άκρως εξοπλισμένοι για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος. Είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι με υψηλά προσόντα και τους περισσότερους τους έχουμε στη διάθεσή μας πολλά χρόνια. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, επιλύουμε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στην Άνοιξη και στη Σταμάτα

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στη Σταμάτα

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Σταμάτα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στη Νέα Ερυθραία και στη Σταμάτα

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη και στη Σταμάτα

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στον Διόνυσο και στη Σταμάτα

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στο Μαρούσι και στη Σταμάτα

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

Αποφράξεις Σταμάτα – υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Καλέστε μας για Αποφράξεις στη Σταμάτα και δεχθείτε την αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, άμεσα και κυρίως όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Αποφύγετε δαπανηρές καταστροφές και ενημερωθείτε δωρεάν για τα προγράμματα προληπτικής, τακτικής συντήρησης. Νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες χρειάζονται συντήρηση για να αποφευχθεί η συσσώρευση μούχλας, υλικές ζημιές, πλημμύρες και άλλα.

Για υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης με υδροβολή, καλέστε μας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα είμαστε αμέσως κοντά σας. Η υδροβολή είναι πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος από τη συνηθισμένη χρήση του ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος. Θα καθαρίσει όλο το μήκος της γραμμής της αποχέτευσης και τους σωλήνες από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο χρόνος απόκρισης μας για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς τους τομείς είναι γρήγορος και άμεσος.

Θα λάβετε επίσης οι τιμές που είναι ειλικρινείς και προσιτές στις οικονομικές σας δυνατότητες. Το προσωπικό μας είναι φιλικό, ευγενικό και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Σας παρέχουμε άμεση βοήθεια ιδιαίτερα σε επείγουσες καταστάσεις, γι’ αυτό σας προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στη Σταμάτα

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στη Σταμάτα

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Σταμάτα

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στη Σταμάτα

210 80000 14