ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Η κακή ρυμοτομία σε όλες τις περιοχές της Αττικής, η μακροχρόνια και κακή χρήση που οφείλονται συνήθως στη ρίψη απορριμάτων και λιπών, η ύπαρξη ριζών και φύλλων, οι κακοτεχνίες και η έλλειψη συντήρησής τους στην πάροδο των ετών φράζουν σωλήνες και αποχετεύσεις. Τα εξειδικευμένα συνεργεία για αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι οι κατάλληλοι για να επιλύσουν τέτοια ζητήματα.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Μην καθυστερείτε όταν παρουσιάζονται προβλήματα στις αποχετεύσεις σας. Καλέστε μας άμεσα για αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα ανταποκριθούμε αμέσως για να σας βοηθήσουμε στα προβλήματα που έχετε. Ρωτήστε μας, για να μάθετε πώς καθαρίζουμε αποτελεσματικά τους φραγμένους αποχετευτικούς αγωγούς, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε φιλικοί προς το περιβάλλον.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στη Μεταμόρφωση και στη Νέα Φιλαδέλφεια

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης. Όταν η αποχέτευση βουλώνει, είμαστε εδώ! Μια κλήση σας είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημά σας.

Τι είναι ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή;

Ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού για να καθαρίσει τους βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης χωρίς την ανάγκη για χημικά ή διαβρωτικά χημικά. Η υδροβολή έχει τη δύναμη να ξεβουλώσει τις πιο δύσκολες εμπλοκές και να καθαρίσει την πλήρη διάμετρο των σωλήνων και να αφήσει τις γραμμές της αποχέτευσης ανοιχτές. Η εκτόξευση νερού απομακρύνει χρόνια συσσωρευμένης ποσότητας, λάσπης, λίπους, άμμου κλπ από τα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης.

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Πώς λειτουργεί;

Το ακροφύσιο του πιεστικού μηχανήματος εισάγεται μέσα στο σωλήνα αποχέτευσης και το νερό εκτοξεύεται με υψηλή πίεση μέσω του σωλήνα για να καθαρίσει το μπλοκάρισμα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας. Είναι γρήγορος, οικονομικός και περιβαλλοντικά ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπους σωλήνων. Με μία προγραμματισμένη, τακτική, προληπτική συντήρηση από την Αποφράξεις Ν. Φιλαδέλφεια διατηρήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και το αποχετευτικό σύστημά σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Το νερό υψηλής πίεσης απομακρύνει και τα δυσκολότερα εμπόδια και δε θα βλάψει τις αποχετευτικές σας γραμμές.

Η μέθοδος υδροβολής νερού υψηλής πίεσης είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού των αποχετεύσεων. Τόσο των οικιακών, όσο και των επαγγελματικών χώρων. Το νερό εισέρχεται μέσα στην αποχέτευση χωρίς να χρειαστεί να σκάβουμε κάποιο σωλήνα.

Τα εστιατόρια και γενικά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νέας Φιλαδέλφειας απαιτούν συχνούς καθαρισμούς με υδροβολή νερού υψηλής πίεσης για την απομάκρυνση των λιπών, των υπολειμμάτων τροφών και των ιζημάτων από τους σωλήνες των αποχετεύσεών τους. Η υδροβολή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αφαίρεση όλων των εμποδίων από τις αποχετευτικές γραμμές. Καλέστε μας τώρα για αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και προγραμματίστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό με υδροβολή ή οποιαδήποτε άλλη εξειδικευμένη υπηρεσία αποχετευτικών συστημάτων.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

Παράλληλα οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή, την καθαριότητα και την ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Είναι υποχρεωτικές από τη νομοθεσία και πρέπει να γίνονται από εταιρείες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που σχετίζονται με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια

210 80000 14