ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό στα Βόρεια προάστια

Στις Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια έχουμε ένα βασικό στόχο, να παραδίδουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες, 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα! Οι υπηρεσίες απόφραξης παντός τύπου αλλά και ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό παρέχονται σε όλα τα Βόρεια προάστια.

Είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι που σεβόμαστε όλους τους πελάτες και την ιδιοκτησία σας. Όλοι οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχόμενα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Παραδίδουμε τις ανεπανάληπτες αποφρακτικές υπηρεσίες μας σε πολυκατοικίες, οικίες, σχολεία, μονοκατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κ.α.

Για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουν με την αποχέτευσή τους. Με την άφιξη του συνεργείου στο χώρο σας, οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και κατόπιν θα επιλύσουμε με αμεσότητα και επαγγελματισμό τη βλάβη. Προσφέρουμε 100% ικανοποίηση σε κάθε πελάτη μας. Ένας ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Όποια ώρα και αν μας ζητήσετε εμείς θα απαντήσουμε στην κλήση σας και θα στείλουμε κατευθείαν το συνεργείο.

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

Είναι για τους τεχνικούς μας μια εργασία ρουτίνας πλέον. Θα σας εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα που σας δίνει ο καθαρισμός αποχέτευσης για να μην έχετε το άγχος να βουλώσει η αποχέτευση. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε την αποχέτευσή σας τακτικά.

Οι μηχανές εκτόξευσης νερού, οι οποίες είναι επίσης γνωστές ως μηχανές υδροβολής, είναι ικανές να απελευθερώνουν ροή νερού υψηλής πίεσης. Η πίεση του νερού που απελευθερώνεται από ένα μηχάνημα εκτόξευσης νερού μπορεί να καθαρίσει διαφορετικούς τύπους μπλοκαρίσματος που βρίσκονται μέσα στην αποχέτευσή σας, επιτρέποντάς μας να απαλλαγούμε εύκολα από τα εμπόδια.
Η χρήση ενός μηχανήματος υδροβολής για τον καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων είναι μια απλή, ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το σύστημά μας το καθιστούν την ιδανική λύση πιστοποιημένη από ειδικούς σε όλο τον κόσμο.
Μπορούμε επίσης να επιθεωρήσουμε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας κάμερα CCTV. Η επιθεώρησή μας θα εντοπίσει την απόφραξη και θα χρησιμοποιήσουμε το μηχάνημα εκτόξευσης νερού για να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας. Θα θέσουμε ως προτεραιότητα να βρισκόμαστε στην τοποθεσία σας άμεσα και να είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι ώστε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία που χρειάζεστε επί τόπου.

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Πώς λειτουργεί μια μηχανή εκτόξευσης νερού

Σε γενικές γραμμές, ένας υδραυλικός πίδακας είναι ένας μεγάλος σωλήνας που συνδέεται με ένα ακροφύσιο υψηλής ισχύος. Σπρώχνει μεγάλο όγκο νερού σε υψηλή πίεση. Το ακροφύσιο στο άκρο του εύκαμπτου σωλήνα ωθείται προς τα κάτω στον σωλήνα αποστράγγισης, ενώ ρίχνει νερό υψηλής πίεσης. Αφού το ακροφύσιο βρίσκεται μέσα στο σωλήνα αποστράγγισης, εκτοξεύει νερό με υψηλή πίεση που μπορεί να σπάσει τα περισσότερα επίμονα εμπόδια, όπως σωρούς βρωμιάς, λίπους, ακόμα και να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων που έχουν εισχωρήσει στην αποχέτευση. Τα ακροφύσια παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική απόδοση μιας μηχανής εκτόξευσης νερού. Διαφορετικοί τύποι ακροφυσίων δίνουν διαφορετικά ποσά πίεσης και κατεύθυνσης για την έξοδο νερού. Κάθε συγκεκριμένο ακροφύσιο έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένους τύπους βουλωμάτων και προβλημάτων αποστράγγισης. Εδώ είναι μερικά από τους πιο κοινούς τύπους:

• Κανονικός Θόλος

Μερικές φορές ονομάζεται “ανοιχτό” ακροφύσιο. Υπάρχει ένα άνοιγμα στην άκρη του ακροφυσίου καθώς και στα πλαϊνά. Το μπροστινό ρεύμα θα σπάσει τα εμπόδια προτού το οπίσθιο ή πλευρικό ρεύμα καθαρίσει τα υπολείμματα και τη βρωμιά που έχουν απομείνει στα τοιχώματα του σωλήνα. Το ακροφύσιο κανονικού θόλου είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του λίπους ή τη συσσώρευση σαπουνιού σε σωλήνες έως 25 εκατοστά.

• Κλειστό ακροφύσιο

Σχεδόν ακριβώς το ίδιο με ένα κανονικό ακροφύσιο θόλου, αλλά χωρίς το μπροστινό άνοιγμα για το μπροστινό ρεύμα νερού. Επειδή δεν υπάρχει προς τα εμπρός ρεύμα, το κλειστό ακροφύσιο είναι το καλύτερο για τον καθαρισμό των υπολειμμάτων μόνο στους τοίχους ή για τη γενική εργασία καθαρισμού.

• Ακροφύσιο πυραύλων

Ένα ακροφύσιο πυραύλων έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας συνδυασμός του κλειστού και του ανοιχτού ακροφυσίου. Τα στόμια μπορούν να ρυθμιστούν σε ανοιχτή ή κλειστή θέση ανάλογα με την εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει διαφορετικές εφαρμογές, χωρίς την αλλαγή της κεφαλής στο μηχάνημα εκτόξευσης νερού.

• Ακροφύσιο άμμου

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα ακροφύσιο άμμου έχει σχεδιαστεί για να απαλλαγεί από τη συσσώρευση άμμου μέσα σε έναν σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε γραμμές αποχέτευσης όμβριων, οι οποίες είναι πιο επιρρεπείς σε συσσωρεύσεις άμμου και ιζημάτων. Το συγκεκριμένο ακροφύσιο εκτόξευσης νερού είναι μεγαλύτερο από τα τυπικά αντίστοιχά του και πιο επίπεδο.

Ο σχεδιασμός ενός ακροφυσίου άμμου του επιτρέπει συγκεκριμένα να ταξιδεύει κοντά στο κάτω μέρος του σωλήνα, όπου η άμμος και τα ιζήματα είναι πιο επιρρεπή να συσσωρεύονται. Ο σχεδιασμός επιτρέπει επίσης στο κεφάλι να κινείται προς τα εμπρός, ή προς τα κάτω και προς τα πάνω. Αυτό επιτρέπει στην κεφαλή να αναδεύει περισσότερο την άμμο και τα ιζήματα και να τα ξεπλένει από το εσωτερικό του σωλήνα.

• Περιστρεφόμενο ακροφύσιο

Ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο είναι ακριβώς όπως κάθε τυπικό ακροφύσιο, αλλά με μια βασική διαφορά στον σχεδιασμό. Το κεντρικό τμήμα του ακροφυσίου περιστρέφεται για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η εσωτερική επιφάνεια του σωλήνα καθαρίζεται εξίσου. Αυτό έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ακροφύσια που ψεκάζουν σε σταθερή θέση.

Ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την απομάκρυνση ριζών. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά από έναν εξειδικευμένο τεχνικό, ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο μπορεί να προσφέρει μακροχρόνια ανακούφιση από τη διακοπή της ρίζας.

Ο Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό συμφέρει

Η συμβατική μέθοδος καθαρισμού των βουλωμένων γραμμών αποχέτευσης, που δεν μπορούν να καθαριστούν με τη χρήση αποχετευτικού φιδιού, περιλαμβάνει την εκσκαφή του σωλήνα και την αφαίρεση του εμποδίου με το χέρι. Είναι μια μέθοδος εργασίας, η οποία μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα. Εάν το φράξιμο προκαλείται από διείσδυση της ρίζας του δέντρου, ενδέχεται να μην μπορείτε να αφαιρέσετε τις ρίζες εντελώς με το χέρι, καθώς εκτείνονται πέρα ​​από την εκσκαφή. Αντί να αποφράξετε με το χέρι και να έρθετε αντιμέτωποι με λύμματα και σκουπίδια το μηχάνημα υδροβολής κάνει όλη τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

210 80000 14

Γιατί να επικοινωνήσετε μαζί μας

Θα ελαχιστοποιήσουμε αμέσως τους πονοκεφάλους που δημιουργούνται από μια φραγμένη αποχέτευση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια και οι ειδικοί μας αποφράκτες θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την αποχέτευση σας με το βιομηχανικό μας σύστημα μηχανής εκτόξευσης νερού. Θα εντυπωσιαστείτε με την γρήγορη εξυπηρέτηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε, διατηρώντας παράλληλα προσιτό το κόστος για εσάς. Είμαστε ειδικοί στην προσφορά αυτής της υπηρεσίας και στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε 100% ικανοποίηση πελατών ανά πάσα στιγμή.

Εμπιστευτείτε μας για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια και για τον καθαρισμό της αποχέτευσης με πιεστικό. Δώστε τέλος στις δυσάρεστες μυρωδιές και στα βουλώματα της αποχέτευσης σας. Κοντά σας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.