ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη λεκάνης Βόρεια προάστια

Αποφράξεις Βόρεια προάστια, προτεραιότητα είναι οι πελάτες μας. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Για αυτόν το λόγο έχουμε καθιερωθεί μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των αποφράξεων για απόφραξη λεκάνης και παντός είδους αποφράξεις. Με τεχνικούς που είναι εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι που είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση. Έχουμε οικοδομήσει την επιχείρησή μας με βάση την άμεση επέμβαση, την εξαιρετική ποιότητα εργασιών και τις χαμηλές τιμές στα Βόρεια προάστια.

Το δίκτυό μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εξοπλισμένων οχημάτων που κινούνται στους δρόμους των Βορείων προαστίων 24 ώρες το 24ωρο. Επεμβαίνουν άμεσα για Απόφραξη λεκάνης!

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Μια βουλωμένη λεκάνη μπορεί να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα. Δεν ανεβαίνει απλά η στάθμη στη λεκάνη αλλά μπορεί και να αρχίσουν να βγαίνουν νερά και λύματα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η απόφραξη λεκάνης είναι μια εργασία που πρέπει να γίνει άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση. Εσείς απλά κλείστε την παροχή νερού και ένα από τα συνεργεία μας θα βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας. Σας παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας!

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως μέλη μιας οικογένειας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Είμαστε πολύ περήφανοι που η σκληρή δουλειά μας βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα ταχύτατο και αποτελεσματικό δίκτυο υπηρεσιών αποφράξεων, αντλήσεων, απολυμάνσεων. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Απόφραξη λεκάνης – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Άμεση κλήση

210 80000 14

Πότε να καλέσετε το συνεργείο για Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Το έμβολο δε λειτουργεί

Ένα έμβολο είναι συνήθως το μόνο εργαλείο που απαιτείται για την αποκατάσταση της ροής του νερού, εάν έχετε αντιμετωπίσει βούλωμα που προκαλείται από υπερβολική χρήση χαρτιού υγείας. Ωστόσο, εάν αυτό δε λειτουργήσει, πρέπει να καταβληθεί περισσότερη προσπάθεια. Ένα διάλυμα σαπουνιού πιάτων μαζί με ένα έμβολο μπορεί να βοηθήσει στη διάχυση φραγμάτων. Ρίξτε το υγρό σαπούνι πιάτων και χρησιμοποιήστε το έμβολο μετά από πέντε λεπτά. Ωστόσο, εάν αυτό δε λειτουργεί, καλέστε μας. Διαβάστε παρακάτω κάποιους κοινούς λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η επέμβασή μας.

Η τουαλέτα είναι βουλωμένη από ξένο αντικείμενο

Εάν ένα ξένο αντικείμενο έχει εισέλθει στην τουαλέτα και στη συνέχεια ξεπλυθεί, μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στις σηπτικές γραμμές του αποχετευτικού συστήματος.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε μικρά παιδιά που πειραματίζονται ρίχνοντας πράγματα στη λεκάνη της τουαλέτας. Πρέπει να επιληφθεί ένας επαγγελματίας αποφράκτης για να ανακτήσει όλα τα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών συσκευών κ.λπ.

Αποκρουστική μυρωδιά

Ένα περίεργο άρωμα μπορεί να είναι ενδεικτικό ενός σοβαρότερου ζητήματος. Οι κρυφές διαρροές προκαλούνται συνήθως από υπερβολικά βουλωμένες τουαλέτες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο μπάνιο. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει σημαντική ζημιά πίσω από τους τοίχους του μπάνιου ή κάτω από το δάπεδο, με αποτέλεσμα μούχλα και δυσάρεστη οσμή. Συνιστώνται επαγγελματικές υπηρεσίες επειδή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά σε αυτήν την κατάσταση.

Ρωγμές στη δεξαμενή

Αν και μια λεκάνη τουαλέτας θα έπρεπε ιδανικά να έχει μεγάλη διάρκεια, η δεξαμενή ή το μπολ μπορεί να σπάσουν. Ωστόσο, η τουαλέτα μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί, ανάλογα με τη θέση της ρωγμής.

Η αντικατάσταση αυτών των υδραυλικών συσκευών από εσάς δεν είναι απλή διαδικασία και μπορεί να προκαλέσετε περαιτέρω ζημιά. Έτσι, καλύτερα να απευθυνθείτε σε ειδικό για την επισκευή ή την αντικατάστασή τους.

Η τουαλέτα έχει χαλαρό δάπεδο

Εάν έχετε δάπεδο ή πλακάκια που ταλαντεύονται, είναι ένδειξη ζημιάς λόγω υγρασίας που προκαλείται από διαρροή.

Εάν αυτό το ζήτημα δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, η υγρασία μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της επιφάνειας, προκαλώντας πρόσθετη ζημιά λόγω διάβρωσης. Ως εκ τούτου, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν τεχνικό αποφράξεων για να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Επισκευές από εσάς πέραν του εμβόλου

Αν μια απόφραξη απαιτεί να κάνετε ενέργειες πέραν του εμβόλου, καλό είναι να μην το επιχειρήσετε. Πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό αποχετεύσεων αμέσως πριν η βουλωμένη τουαλέτα προκαλέσει οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία και οδηγήσει σε υπερχείλιση νερού.

Αν έχετε απόβλητα που δεν ξεπλένονται, μια αργή εκκένωση ή άνοδο της στάθμης του νερού στο μπολ της λεκάνης της τουαλέτας καθώς και περίεργοι ήχοι γουργουρίσματος κατά την αποστράγγιση, καλέστε μας.

Απόφραξη λεκάνης

Απόφραξη λεκάνης από τεχνικό

Οι τεχνικοί μας βοηθούν στην απομάκρυνση των βουλωμάτων, των σκληρών αποθέσεων και των μεταλλικών στοιχείων του σκληρού νερού και χειρίζονται εξελιγμένο εξοπλισμό για όλα τα προβλήματα αποχέτευσης. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας περνούν τα πρώτα λεπτά ελέγχοντας το φράγμα και προσδιορίζοντας την πηγή του.

Χρησιμοποιούν μηχανισμό εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης για να ξεπλύνουν λίπος, σαπούνι και άλλες ακαθαρσίες δεκαετιών που έχουν συσσωρευτεί στις γραμμές αποχέτευσης. Οι επαγγελματίες αποφράκτες μας είναι εφοδιασμένοι με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να αποφράξουν μια λεκάνη τουαλέτας. Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία τους, τους επιτρέπουν να αντιμετωπίζουν απρόβλεπτα ζητήματα που σχετίζονται με την απόφραξη.

Παρόλο που τα περισσότερα βουλώματα μπορούν να καθαριστούν προσωρινά με έμβολο ή ζεστό νερό, μερικά θα πρέπει να αφεθούν στους ειδικούς.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14