ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη υδρορροών βεράντας Βόρεια προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ. Για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια έχετε επιλέξει τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο των αποφράξεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Περίτρανα έχουμε αποδείξει την αξία και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και με λογικές τιμές.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αποχετεύσεις που πρέπει να ξεβουλώσουν, αποχετεύσεις που υπολειτουργούν ώστε να επανέλθουν στη φυσιολογική τους λειτουργία και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Για όλες τις αποχετευτικές σας ανάγκες λοιπόν στα Βόρεια προάστια, είμαστε εδώ!

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Οι Αποφράξεις στα Βόρεια έχουν την εξειδικευμένη μας ομάδα και στόλο εξοπλισμένων οχημάτων για απόφραξη υδρορροών βεράντας και για κάθε άλλη απόφραξη. Η ομάδα των τεχνικών μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και είναι σε θέση να αναλάβει ακόμη και την πιο δύσκολη περίπτωση. Οι τεχνικοί μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθούν σεμινάρια ακολουθώντας πάντα νέες τεχνολογίες στον χώρο των αποφράξεων.

Ότι και αν είναι αυτό που βούλωσε την υδρορροή της βεράντας οι τεχνικοί μας στα Βόρεια προάστια, πολύ εύκολα και γρήγορα θα ολοκληρώσουν την απόφραξη υδρορροών βεράντας. Μετά από την επίσκεψή μας όλα και πάλι θα λειτουργούν φυσιολογικά. Μην αφήνετε ένα μικρό πρόβλημα να γιγαντωθεί. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τόσο πιο άμεσα θα ησυχάσετε.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Συμβουλές για καθαρισμό βουλωμένου σωλήνα υδρορροής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Πόσο συχνά ελέγχετε τις υδρορροές του σπιτιού σας και είστε σε θέση να εκτιμήσετε τη ζωτική τους λειτουργία; Όταν οι υδρορροές είναι στεγνές τότε η περιουσία σας είναι ασφαλής και δε διακινδυνεύεται την υγεία σας. Η κανονική απορροή των όμβριων υδάτων είναι ένα σημαντικό κομμάτι καλής λειτουργίας σε ένα σπίτι, το οποίο προστατεύεται καλά από πλημμύρες και τα θεμέλιά του από ανεπανόρθωτες βλάβες και καθίζηση. Ακόμα προστατεύεται μια ολόκληρη οικογένεια από τη συγκέντρωση στάσιμου νερού η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Γι΄ αυτούς τους λόγους είναι σημαντικό να είστε σε επιφυλακή σε ό,τι αφορά την καλή λειτουργία των υδρορροών σας.

Φυσικά, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αν έρθετε αντιμέτωποι με βουλωμένες υδρορροές, θα ήταν να καλέσετε έναν εξαιρετικό τεχνικό αποφράξεων.

Αλλά αν το μόνο πρόβλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι μια απλή απόφραξη του σωλήνα της υδρορροής σας, τότε δείτε αν μπορείτε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας και να λάβετε κάποια προληπτικά μέτρα που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την ανάπτυξη μελλοντικών προβλημάτων. Όπως:

 • Επιθεωρείτε και καθαρίζετε τακτικά τις υδρορροές και τους αγωγούς σας
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης μεγαλύτερων σωλήνων για την αποφυγή μπλοκαρίσματος
 • Κόψτε τυχόν κλαδιά που μπορεί να ρίχνουν φύλλα και φλοιούς στη στέγη σας, τις υδρορροές και τους σωλήνες σας
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης προστατευτικών υδρορροών για να αποφύγετε τα σκουπίδια.

Μέθοδοι για ξεβούλωμα υδρορροής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ

Εάν έχετε ήδη μια μικρή απόφραξη, ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο καθαρισμού ενός βουλωμένου σωλήνα με μερικά οικιακά αντικείμενα:

1. Ελέγξτε για αντικείμενα που μπορεί να έχουν πέσει στην υδρορροή

Είναι εκπληκτικό πόσο συχνά ένας τεχνικός αποφράξεων ανακαλύπτει ότι κάτι τόσο απλό όπως ένα μπαλάκι του τένις έχει προκαλέσει το μπλοκάρισμα. Όσο θα ψάχνετε την υδρορροή για τυχόν πεσμένα παιχνίδια ή αντικείμενα να φοράτε γάντια και αν η υδρορροή είναι ψηλά να διασφαλίσετε ότι η σκάλα που χρησιμοποιείται είναι σταθερή.

2. Βγάλτε τον εύκαμπτο σωλήνα κήπου

Εάν υπάρχουν ογκώδη εξαρτήματα στο τέλος της υδρορροής, χρησιμοποιείστε τον εύκαμπτο σωλήνα του κήπου έτσι ώστε να μπορεί να εισαχθεί στο επάνω μέρος του φραγμένου σωλήνα για να ρίξετε με πίεση νερό και να καθαριστεί η υδρορροή από τα αντικείμενα που είναι μέσα.

3. Χτυπήστε ελαφρά το σωλήνα

Εάν μια δυνατή ροή νερού δεν διορθώσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να χτυπήσετε τον σωλήνα με τη γροθιά σας ή με ένα ελαφρύ λαστιχένιο σφυρί. Με λίγη τύχη, αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των συμπιεσμένων σκουπιδιών.

4. Μετακινήστε τον εύκαμπτο σωλήνα πάνω και κάτω

Ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσετε το ρεύμα του νερού να κάνει τη δουλειά του είναι σπρώχνοντας τον εύκαμπτο σωλήνα πάνω-κάτω, μέσα και έξω από τον κάτω σωλήνα. Έτσι θα αποκολληθούν τυχόν συμπιεσμένα σκουπίδια.

5. Δοκιμάστε μια ατσαλίνα ή αλλιώς ράβδο αποστράγγισης

Μια ατσαλίνα ή αλλιώς κοχλίας υδραυλικού είναι ένα ανθεκτικό σύρμα που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην απομάκρυνση του βουλώματος. Απλά τοποθετείστε την προς την υδρορροή και συλλέξτε όσα περισσότερα σκουπίδια μπορείτε.

6. Δοκιμάστε με ηλεκτρική σκούπα υγρών – στερεών

Αν έχετε σκούπα υγρών στερεών στο σπίτι σας, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη δουλειά, μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά για να απορροφήσει τη λάσπη που βρίσκεται μέσα στο σωλήνα της υδρορροής.

7. Δοκιμάστε χημικά απορρυπαντικά

Θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί στη χρήση χημικών ουσιών. Τα χημικά απορρυπαντικά είναι επιβλαβή για την υγεία σας αλλά είναι και μελλοντικά επιβλαβή για τις αποχετεύσεις σας. Για μια φορά όμως μπορείτε να ρίξετε χλώριο για να μαλακώσει τη βρωμιά και μετά να ξεπλύνετε με πίεση από πάνω προς τα κάτω.

8. Αφαιρέστε ή αντικαταστήστε τον σωλήνα

Ως έσχατη λύση, απλώς αφαιρέστε ολόκληρο το σωλήνα και δείτε εάν μπορείτε να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα με το χέρι. Εάν η απόφραξη είναι πολύ σοβαρή ή ο σωλήνας έχει υποστεί ζημιά, θα πρέπει να προβείτε σε αντικατάσταση ολόκληρης της υδρορροής.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Οι καλύτεροι τεχνικοί αποφράξεων στα Βόρεια Προάστια μπορούν να ξεμπλοκάρουν τους αγωγούς σας

Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον τρόπο καθαρισμού ενός βουλωμένου σωλήνα παροχής; Μην αγχώνεστε! Οι ειδικοί μας έχουν όλη την τεχνογνωσία και την πρακτική εμπειρία αλλά και όλα τα επαγγελματικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για να επιλύσουν σωστά και την πιο δύσκολη εργασία. Απλά καλέστε μας και διώξτε το άγχος!

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14