ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Καστρί

Πραγματοποιούμε αποφράξεις στο Καστρί και είμαστε αφοσιωμένοι στη λεπτομέρεια σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε σχετικά με την αποχέτευση σπιτιών ή επιχειρήσεων. Έχουμε επενδύσει στον εξοπλισμό μας, ανανεώνοντάς τον σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι μας είναι η ποιότητα και η συνέπεια.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς καθώς μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση που θα προκύψει στο δίκτυο της αποχέτευσής σας. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να γίνει αγχωτική. Καλώντας μας όμως έγκαιρα για αποφράξεις στο Καστρί, μπορείτε να κρατήσετε τις ζημιές και την ταλαιπωρία σας στο ελάχιστο.

Μέσα σε λίγη ώρα από την κλήση σας, θα βρισκόμαστε στον χώρο σας. Αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Αντιδρούμε γρήγορα και επεμβαίνουμε άμεσα στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στη Νέα Ερυθραία και στο Καστρί

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στο Καστρί

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στην Εκάλη και στο Καστρί

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στη Νέα Ερυθραία και στο Καστρί

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη και στο Καστρί

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στην Πεύκη και στο Καστρί

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στη Δροσιά και στο Καστρί

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στα Βριλήσσια και στο Καστρί

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στην Κηφισιά και στο Καστρί

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στο Μαρούσι και στο Καστρί

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

30 χρόνια Αποφράξεις στο Καστρί

Βρισκόμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων για πάνω από 30 χρόνια. Σας εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επίλυση όλων των προβλημάτων στα φρεάτια και τις υδρορροές της αποχετευτικής σας γραμμής.

Όταν αντιληφθείτε ότι κάτι συμβαίνει με το αποχετευτικό σας δίκτυο μην αφήνετε τον χρόνο περνάει. Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Ωστόσο, ότι και αν σας συμβεί επιχειρούμε άμεσα αποφράξεις στο Καστρί και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο. Οπότε μην καθυστερείτε. Καλέστε μας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος του τηλεφωνικού μας κέντρου, θα είναι δίπλα σας όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας δικτύων με μία τακτική, προληπτική, συντήρηση των υδρορροών και των φρεατίων σας. Οι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας και θα διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες που θα λάβετε θα είναι άριστες. Εξειδικεύονται με τέτοιο τρόπο που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση, δύσκολη ή εύκολη. Επίσης έχουν όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχουν επιλύσει άπειρα προβλήματα στα αποχετευτικά συστήματα, σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής. Εμπιστευθείτε μας για αποφράξεις στο Καστρί και θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στο Καστρί

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στην Κηφισιά και στο Καστρί

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στο Καστρί

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στο Καστρί

210 80000 14