ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα

Για αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα προσφέρουμε 24ωρες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης αποχετεύσεων και αποφράξεων σε όλες τις περιοχές στα βόρεια προάστια της Αττικής. Αν δεν αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα άμεσα, μπορεί να προκληθούν σοβαρές ζημιές στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τη γραμμή της αποχέτευσης σας.

Είστε διαχειριστής πολυκατοικίας, ιδιοκτήτης ή ένοικος σπιτιού, επαγγελματίας ή υπεύθυνος επιχείρησης για οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευση σας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα, στον τόπο και την ακριβή στιγμή που θα μας ζητήσετε, χωρίς παραπάνω ταλαιπωρίες.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύψει και οτιδήποτε χρειάζεται για τη λύση του. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις σε όλα τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις των αποχετευτικών σας δικτύων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στο Γαλάτσι και στη Νέα Χαλκηδόνα

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στη Νέα Ιωνία και στη Νέα Χαλκηδόνα

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Νέα Χαλκηδόνα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στο Μαρούσι και στη Νέα Χαλκηδόνα

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στο Χαλάνδρι και στη Νέα Χαλκηδόνα

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στους Αγίους Αναργύρους και στη Νέα Χαλκηδόνα

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Χαλκηδόνα

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στη Μεταμόρφωση και στη Νέα Χαλκηδόνα

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης. Όταν η αποχέτευση βουλώνει, είμαστε εδώ! Μια κλήση σας είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – Στο Ψυχικό και στη Νέα Χαλκηδόνα

Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για απόφραξη όλων των τύπων αποχετεύσεων. Φροντίζουμε κάθε αποχετευτικό θέμα που αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα – παντού και πάντα

Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με τα καταλληλότερα, ειδικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση. Εξυπηρετούμε κατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία, καταστήματα εστίασης και οποιοδήποτε χώρο αντιμετωπίζει προβλήματα που έχουν σχέση με το αποχετευτικό δίκτυο.

Καλέστε μας για αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα. Ό,τι κάνουμε, γίνεται με προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση. Οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου θα κανονίσουν να έρθει το τεχνικό συνεργείο μας στο χώρο σας, άμεσα και γρήγορα. Έτσι θα σας εξασφαλίσουμε ένα πραγματικά καθαρό αποχετευτικό δίκτυο που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή για πολύ καιρό.

Όλες οι μοναδικές μας υπηρεσίες προσφέρονται έχοντας στη σκέψη μας τον πελάτη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Κάνουμε δικό μας, κάθε σας πρόβλημα και αναλαμβάνουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια την οριστική λύση του. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα, για περισσότερες πληροφορίες ή για μια εκτίμηση σχετικά με μία παρεχόμενη υπηρεσία και όλες τις άλλες ανάγκες σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στη Νέα Χαλκηδόνα

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στην Πεύκη και στη Νέα Χαλκηδόνα

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στη Λυκόβρυση και στη Νέα Χαλκηδόνα

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα

210 80000 14