ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στα Βόρεια προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ξεβούλωμα νεροχύτη με σύγχρονα μέσα, να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που υπάρχει σε μια αποχέτευση. Μπορούμε να εξαφανίσουμε το λίπος από την αποχέτευση κουζίνας, να καθαρίσουμε τις τρίχες που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου από σιφόνια μπανιέρας και νιπτήρα και να καθαρίσουμε τις ρίζες των δέντρων που έχουν εισχωρήσει στις αποχετεύσεις σας.

Το δίκτυό μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εξοπλισμένων οχημάτων που κινούνται στους δρόμους των Βορείων προαστίων 24 ώρες το 24ωρο.
Επεμβαίνουν άμεσα για ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Για κάθε πρόβλημα βουλωμένου νεροχύτη που μπορεί να αντιμετωπίζετε, καλέστε μας για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια. Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ της κουζίνας είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε κάθε οικία, πόσο μάλλον σε έναν επαγγελματικό χώρο όπως ένα εστιατόριο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Ο νεροχύτης της κουζίνας μπορεί να βουλώσει από λίπη και λάδια, υπολείμματα φαγητών, απορρυπαντικά, κ.ά. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη που σχετίζεται με την αποχέτευση και καταφέρνουμε πάντα οι πελάτες μας να είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τις εργασίες που προσφέρουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο στον οικιακό αλλά και στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Άμεσα και αποτελεσματικά δρούμε με ακρίβεια στο προβληματικό σημείο και επιλύουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, με υπευθυνότητα και σιγουριά ότι γίνεται η καλύτερη δουλειά στο χώρο σας.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης προκαλεί πολλά προβλήματα και πραγματικά σταματά η λειτουργία του σπιτιού ή ενός εστιατορίου. Δε χρειάζεται όμως να έχετε κανένα άγχος διότι θα είμαστε εκεί για εσάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Άμεση κλήση

210 80000 14

Γιατί να προτιμήσετε την επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αρχικά μόλις εντοπιστεί ένας βουλωμένος νεροχύτης, πολλοί ιδιώτες ή επαγγελματίες προσπαθούν να επιλύσουν μόνοι τους το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας κάποιες μεθόδους που μπορεί να φανούν επιτυχημένες αν το βούλωμα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Π.χ. χρησιμοποιώντας έμβολο, ατσαλίνα, ή ρίχνοντας στο νεροχύτη της κουζίνας προϊόντα όπως αλάτι, ξύδι μαζί με μαγειρική σόδα ή χλώριο στην αποχέτευση για να μαλακώσουν το βούλωμα. Αυτές είναι κάποιες κοινές λύσεις που μπορεί να έχουν αποτέλεσμα κυρίως αν ο βουλωμένος νεροχύτης έχει επιφανειακό φράγμα. Έτσι μπορεί εύλογα να αναρωτηθείτε γιατί να καλέσετε επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων, αφού άνετα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας χωρίς κόστος. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα οφέλη από την επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Οφέλη από την επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Εξοικονομεί κόστος

Όσο νωρίτερα καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων για να καθαρίσει τα βουλώματα στο σύστημα αποχέτευσης, τόσο το καλύτερο. Όταν παρατηρήσετε ένα βούλωμα νεροχύτη και προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε μόνοι σας, το βούλωμα νεροχύτη μπορεί να πάει πιο κάτω στους σωλήνες και να προκαλέσει διαρροές, διάβρωση ή σκάσιμο. Αυτό ενδεχομένως να απαιτήσει αντικατάσταση ή και επισκευή των σωλήνων, κάτι που είναι πιο δαπανηρό από το να πληρώσετε έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων για να καθαρίσει την αποχέτευση και να ξεβουλώσει το βουλωμένο νεροχύτη.

Εξαλείφει τις άσχημες οσμές από το βουλωμένο νεροχύτη

Πολλή βρωμιά, τρίχες, υπολείμματα και σωματίδια φαγητού περνούν μέσα από τις αποχετεύσεις σας, έτσι τα βουλώματα θα προκαλέσουν τη συγκόλληση των απορριμμάτων μέσα στους σωλήνες και θα δημιουργήσουν μια άσχημη μυρωδιά. Η άσχημη μυρωδιά θα μπορούσε τελικά να επηρεάσει την άνεση της οικογένειάς σας στο σπίτι ή το χώρο της εργασίας σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης του νεροχύτη απαλλάσσει από τα απόβλητα που έχουν κολλήσει στο σωλήνα αποχέτευσης και εξαλείφει την άσχημη οσμή στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον για την οικογένειά σας ή τους συνεργάτες σας.

Βελτιώνει την Οικογενειακή Υγεία

Όταν τα απόβλητα κολλάνε στην αποχέτευση του νεροχύτη, δημιουργείται μια κατάσταση που ενθαρρύνει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και μικροοργανισμών. Τα βακτήρια, οι μύκητες και οι μικροοργανισμοί προκαλούν ασθένειες και είναι επιβλαβείς για εσάς και την οικογένειά σας επειδή σας εκθέτουν στον κίνδυνο διαφόρων λοιμώξεων. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης του νεροχύτη και η απόφραξη από έναν επαγγελματία θα βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς σπιτιού απομακρύνοντας τα απόβλητα που θα μπορούσαν να προωθήσουν βακτήρια και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Αποτρέπει την απόφραξη σε σωλήνες

Τα βουλώματα από το νεροχύτη της κουζίνας θα προκαλέσουν μπλοκαρίσματα και αργή αποστράγγιση του νερού, οδηγώντας σε συσσώρευση νερού στα μπάνια. Οι τουαλέτες σας επίσης μπορεί να μην ξεπλένουν καλά λόγω του βουλωμένου νεροχύτη.

Η άπλυτη τουαλέτα και το πλημμυρισμένο μπάνιο θα προκαλέσουν ένα δυσάρεστο και ανθυγιεινό περιβάλλον στο σπίτι σας που χειροτερεύει με τον καιρό. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης θα διασφαλίσει ότι τα υδραυλικά σας είναι απαλλαγμένα από βουλώματα, επιτρέποντας τη γρήγορη και αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού.

Προωθεί τον ασφαλή καθαρισμό της αποχέτευσης

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν χημικά καθαριστικά αποχέτευσης για να διατηρήσουν μια σταθερή ροή νερού στους νεροχύτες και τους σωλήνες. Αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό βραχυπρόθεσμα, αλλά είναι πολύ επιβλαβές μακροπρόθεσμα.

Οι χημικές ουσίες καταλήγουν να προκαλούν διάβρωση και διαρροές στους σωλήνες σας, οι οποίες θα σας κοστίσουν στην αντικατάσταση και την επισκευή. Η κλήση ενός επαγγελματία τεχνικού αποφράξεων είναι ένας ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού της αποχέτευσης του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Αποτρέπει τη φθορά των τοίχων και του δαπέδου

Το φράξιμο του νεροχύτη της κουζίνας θα προκαλέσει υπερχείλιση νερού που θα αγγίξει τους τοίχους και το πάτωμα. Το δάπεδο και ο τοίχος μπορεί να καταστραφούν από την επαφή με το νερό, ειδικά εάν υπάρχει ταπετσαρία, η οποία θα απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση που θα μπορούσε να είναι δαπανηρή. Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης του νεροχύτη, εξαλείφει τα βουλώματα και αποτρέπει την υπερχείλιση νερού στο πάτωμα και τους τοίχους σας.

Διατηρεί τους σωλήνες σας σε καλή κατάσταση

Χημικές ουσίες και άλλα απόβλητα συσσωρεύονται στο σωλήνα και προκαλούν διάβρωση, διαρροές ή σκάσιμο του σωλήνα, εάν δεν αντιμετωπιστούν. Η επισκευή του σωλήνα λόγω διαρροών και η αντικατάσταση σωλήνων λόγω θραύσης είναι πολύ δαπανηρή.

Οι χημικές ουσίες προκαλούν διάβρωση μόνο όταν συσσωρεύονται. Ο τακτικός καθαρισμός του σωλήνα σας από έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα χημικά, φροντίζοντας οι σωλήνες σας να σας εξυπηρετούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα βουλώματα στο νεροχύτη της κουζίνας μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη στο σύστημα αποχέτευσης και στο υπόλοιπο σπίτι σας. Εάν ο νεροχύτης σας είναι αργός κατά την αποστράγγιση του νερού, μπορεί να έχει βουλώσει και να χρειάζεται καθαρισμό. Για επαγγελματική προσέγγιση και σίγουρα αποτελέσματα επικοινωνήστε μαζί μας για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14