ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Μαρούσι

Στις Αποφράξεις στο Μαρούσι έχουμε κερδίσει την εκτίμηση των πελατών μας, για την υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει, για την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και για την εγγύηση της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας για αποφράξεις στο Μαρούσι αναλαμβάνουν τη φροντίδα του προβλήματός σας εξ ολοκλήρου. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες της εβδομάδας, του μήνα και του χρόνου με ένα τηλεφώνημα.

Με τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνικούς του κλάδου, ξέρετε ότι η δουλειά σας γίνεται σωστά και χωρίς κίνδυνο ζημιών. Σας γλιτώνουμε από χάσιμο χρόνου και χρημάτων και εξασφαλίζουμε, εγγυημένα, το καλύτερο, ποιοτικό αποτέλεσμα, στο χαμηλότερο κόστος, στο σωστό χρόνο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Καλέστε μας για αποφράξεις στο Μαρούσι τώρα και θα βρεθούμε κοντά σας, τη στιγμή που μας χρειάζεστε, να αναλάβουμε την ευθύνη του προβλήματός σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Θα επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά. Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία, είναι άριστα καταρτισμένοι και χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο, τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλόγως τις ανάγκες του προβλήματος.

Οι εκπρόσωποι στο τηλεφωνικό κέντρο και τα τεχνικά συνεργεία για αποφράξεις στο Μαρούσι είναι σε ετοιμότητα. Θα σας εξυπηρετήσουν πρόθυμα και φιλικά κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε ημέρα του χρόνου. Δεν υπάρχει πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, στα αποχετευτικά συστήματα που να μην μπορούμε να το διορθώσουμε. Θα χειριστούμε κάθε περίπτωση με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό.

Είναι πολύ σημαντικό για το νοικοκυριό σας, το κύριο αποχετευτικό δίκτυο να λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή, μέχρι κάτι να πάει στραβά. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα συσσωρευμένα υλικά από την κύρια γραμμή σας και να επαναφέρουμε τη σωστή λειτουργίας της.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στο Μαρούσι

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στο Μαρούσι

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στο Μαρούσι

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στο Μαρούσι

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη και στο Μαρούσι

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στο Μαρούσι

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στην Κηφισιά και στο Μαρούσι

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στο Χαλάνδρι και στο Μαρούσι

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στα Μελίσσια και στο Μαρούσι

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στο Νέο Ηράκλειο και στο Μαρούσι

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Στη Νέα Ιωνία και στο Μαρούσι

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης. Όταν η αποχέτευση βουλώνει, είμαστε εδώ! Μια κλήση σας είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – Στη Φιλοθέη και στο Μαρούσι

Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για απόφραξη όλων των τύπων αποχετεύσεων. Φροντίζουμε κάθε αποχετευτικό θέμα που αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Μαρούσι – επικοινωνία

Αν χρειαστεί θα κάνουμε μια επιθεώρηση στους σωλήνες της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης. Αυτό θα μας πει την ακριβή φύση και θέση του προβλήματος. Έτσι θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν η υδροβολή είναι ή όχι ο καλύτερος τρόπος να εφαρμοστεί. Οι πίδακες λειτουργούν με υψηλή πίεση για να απομακρύνουν τα συσσωρευμένα εμπόδια χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή φθορά στους σωλήνες. Ο χρόνος απόκρισής μας για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς τους τομείς είναι γρήγορος και άμεσος.

Έχουμε συνεχή και αποκλειστική παρουσία στον χώρο των αποχετεύσεων από τη δεκαετία του 1970 και είμαστε μοναδικά προσηλωμένοι, με ανεπτυγμένη τεχνογνωσία και ξεχωριστή εμπειρία και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με τον σεβασμό που τους αξίζει. Για εμάς η ποιότητα είναι ο τρόπος της δουλειάς μας αλλά σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας, την πολύτιμη εμπειρία, τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και το φιλικό πνεύμα καταφέραμε να γίνουμε η συμφέρουσα επιλογή σας για αποφράξεις στο Μαρούσι καθώς.

Η έγκαιρη και άμεση εξυπηρέτηση αποτελεί την αρχή της 100% ικανοποίησης των πελατών μας. Οι τεχνικοί μας θα εμφανιστούν στην ώρα τους, θα λύσουν όλες σας τις απορίες και δεν υπάρχει κάποια εργασία που να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν. Στοχεύουμε στην απόλυτη συνέπεια, την άμεση ανταπόκριση, την ασύγκριτη ποιότητα και σε τιμές που συμφωνούν απόλυτα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε για αποφράξεις στο Μαρούσι έως και την ολοκλήρωση της εργασίας, θα αντιληφθείτε τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας.

Έχουμε την ικανότητα να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απλή ή σύνθετη ανάγκη των πελατών μας. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευση στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στο Μαρούσι

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στο Μαρούσι

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στην Πεύκη και στο Μαρούσι

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στο Μαρούσι

210 80000 14