ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Απόφραξη νιπτήρα στα Βόρεια προάστια

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ. Η απόφραξη νιπτήρα είναι από τις σημαντικότερες εργασίες για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία μιας οικίας, ενός καταστήματος ή οποιουδήποτε άλλου χώρου. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους απόφραξη και πραγματοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια αποφράξεις νιπτήρα στα βόρεια προάστια. Τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πείρα των τεχνικών μας φέρουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας μπορούν να χειριστούν κάθε κατάσταση, εύκολη ή δύσκολη που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας.  Όποια υπηρεσία και αν αναζητάτε, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Στόχος μας είναι η δημιουργία σταθερών σχέσεων με τους πελάτες μας και η ικανοποίησή τους. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα κάνει αυτό που πρέπει για να επιλύσει το πρόβλημά σας. Για Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια είμαστε πάντα εδώ για να απαντήσουμε κάθε σας απορία.

Γρήγορα και με αμέριστη προσοχή θα πραγματοποιηθεί το ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ αλλά και κάθε απόφραξη! Οι πελάτες μας πάντα έρχονται πρώτοι και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε κοντά σας με λογικές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Καλέστε μας και θα δείτε πόσο γρήγορα μπορούμε να έρθουμε για τη διόρθωση του προβλήματός σας.

Εξυπηρετούμε όλα τα Βόρεια προάστια, με εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας που απαιτούνται για την απόφραξη νιπτήρα και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες μας σαφώς και προσφέρονται σε κάθε οίκημα.

Είμαστε κοντά σας στα βόρεια προάστια όλο το 24ωρο
και τις 365 ημέρες του έτους και ας είναι γιορτή ή αργία.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Τι προκαλεί το βούλωμα του νιπτήρα;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

 1. Τρίχες: Το πλύσιμο του προσώπου σας, το ξύρισμα και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το πέσιμο των μαλλιών μέσα στο νεροχύτη του μπάνιου σας μπορεί να είναι επικίνδυνο για την αποχέτευση του νεροχύτη σας!
 2. Λίπος: Λάδι και λίπος μπορεί να συσσωρευτούν στις εσωτερικές επιφάνειες μέσα στο νεροχύτη του μπάνιου σας με την πάροδο του χρόνου, κάνοντάς τον πιο επιρρεπή στην αργή αποστράγγιση ή ακόμα και στην πλήρη απόφραξη.
 3. Είδη περιποίησης και άλλα υπολείμματα: Πράγματα όπως βαμβάκι, οδοντικό νήμα, χαρτοπετσέτες (που δεν πρέπει ποτέ να βρίσκονται στην αποχέτευση σας εξαρχής!) κ.λπ., συμβάλλουν στη βραδύτερη αποστράγγιση των νεροχυτών προσθέτοντας όγκο στους σωλήνες.
 4. Σαπούνι και αφρός σαπουνιού: Αν συναντήσετε βουλωμένο νεροχύτη μπάνιου, το πιθανότερο είναι ότι ο ένοχος είναι το σαπούνι σας. Τα υγρά σαπούνια μπάνιου δημιουργούν αφρό που κατεβαίνει στην αποχέτευση και συσσωρεύεται στους σωλήνες, δημιουργώντας μπλοκαρίσματα σε χρόνο μηδέν!
 5. Κάποιο αντικείμενο έχει κολλήσει πιο κάτω: Ο νεροχύτης του μπάνιου σας αποχετεύεται στη γραμμή αποχέτευσης και αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο πιο κάτω, τότε δεν θα είναι εύκολο να ρέει φυσιολογικά το νερό.
 6. Κατεστραμμένοι σωλήνες: Εάν ο νεροχύτης του μπάνιου σας αποστραγγίζεται αργά ή καθόλου, τότε ένας χαλασμένος σωλήνας ή σωλήνες μπορεί να φταίει. Για να προσδιορίσετε εάν συμβαίνει αυτό ή όχι, το να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Εργαλεία για ξεβούλωμα νιπτήρα

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Το καθάρισμα της αποχέτευσης του νεροχύτη του μπάνιου σας δεν απαιτεί πολλά, μόνο αυτά τα απλά αντικείμενα:

 • Ατσαλίνα ή αλλιώς φίδι αποστράγγισης ή τρυπάνι
 • Έμβολο
 • Κάδο & σφουγγάρι
 • Κάδο απορριμμάτων με καπάκι
 • Γάντια και προστατευτικά γυαλιά εάν θέλετε (δεν απαιτείται)
 • Πανιά και πετσέτες (μπορεί να προκληθεί ακαταστασία)
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ

Πως να ξεβουλώσετε το νιπτήρα

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Επτά διαφορετικές λύσεις

1. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο καθαρισμού αποστράγγισης

Τα περισσότερα βουλώματα της αποχέτευσης του νεροχύτη του μπάνιου προκαλούνται από συστάδες μαλλιών. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ένα εργαλείο καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να σας βοηθήσει.

Ένα εργαλείο καθαρισμού αποχέτευσης “Zip-It” είναι μια επίπεδη, λεπτή λωρίδα πλαστικού που είναι εύκαμπτη και έχει μια σειρά από δόντια πάνω της. Απλώς τοποθετήστε το εργαλείο μέσα στην αποχέτευση του νεροχύτη του μπάνιου σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Κουνήστε το μπρος-πίσω για να χαλαρώσετε τυχόν τρίχες ή άλλα υπολείμματα που συσσωρεύονται στους σωλήνες σας και μετά τραβήξτε το αργά προς τα έξω.

Θα πρέπει να το επαναλάβετε αρκετές φορές. Κάθε φορά, μπορεί να βλέπετε όλο και περισσότερες τρίχες να σηκώνονται από την αποχέτευση. Επαναλάβετε μέχρι να τραβήξετε έξω χωρίς να δείτε άλλες τρίχες πάνω του.

2. Ρίξτε ζεστό νερό στην αποχέτευση του νεροχύτη

Στη συνέχεια, δοκιμάστε να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευση του νεροχύτη. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να λιώσει οτιδήποτε βρίσκεται στην αποχέτευση και να καθαρίσει τυχόν φράγματα. Για να το κάνετε αυτό, απλά βράστε μια κατσαρόλα με νερό. Αφού βράσει, ρίξτε προσεκτικά το ζεστό νερό στην αποχέτευση του νεροχύτη.

3. Χρησιμοποιείστε ξύδι & μαγειρική σόδα

Εάν το ζεστό νερό δεν έλυσε το πρόβλημα, τότε το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ξύδι και μαγειρική σόδα για να μαλακώσετε το βούλωμα. Η χημική αντίδραση μεταξύ του ξυδιού και της μαγειρικής σόδας θα καθαρίσει το βουλωμένο νεροχύτη σας σε χρόνο μηδέν, δείτε πώς να το κάνετε:

Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση. Ρίξτε αρκετό ξύδι πάνω από τη μαγειρική σόδα ώστε να δείτε ότι αρχίζει να αναβλύζει γύρω από τις πλευρές της αποστράγγισης. Αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά, αν είναι δυνατόν, αφήστε το όλη τη νύχτα για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα! Εάν χρειάζεται, ρίξτε κι άλλο διάλυμα και αφήστε το να καθίσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χωνί για να ρίξετε στην αποχέτευση τα υλικά και να μη χυθούν στον πάγκο σας.

4. Δοκιμάστε να αποφράξετε με ένα έμβολο

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ

Γνωρίζατε ότι τα έμβολα δεν είναι μόνο για τη λεκάνη της τουαλέτας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο στην αποχέτευση του νιπτήρα του μπάνιου σας για να καθαρίσετε τα βουλώματα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς τοποθετήστε το ελαστικό μέρος του εμβόλου πάνω από το άνοιγμα της αποχέτευσης. Σπρώξτε προς τα κάτω σταθερά χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια και μετά τραβήξτε προς τα πάνω για να ρουφήξετε τα εμπόδια προς τα πάνω. Δώστε λίγο χρόνο προτού επαναλάβετε εάν χρειάζεται και προσέξτε να μην πιέσετε πολύ προς τα κάτω, γιατί θα μπορούσατε να καταστρέψετε τους σωλήνες εάν είναι αρκετά παλιοί!

5. Αφαιρέστε το σιφώνι και καθαρίστε το

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ

Το σιφώνι είναι το καμπύλο τμήμα του σωλήνα κάτω από το νιπτήρα σας. Εάν μπορείτε να τη φτάσετε, αφαιρέστε την παγίδα P-trap και καθαρίστε τυχόν τρίχες ή υπολείμματα που μπορεί να έχουν κολλήσει εκεί με την πάροδο του χρόνου!

Για να το κάνετε αυτό, απλώς στρίψτε το πλαστικό παξιμάδι που κρατά τις παγίδες και στις δύο πλευρές της αποχέτευσης του νεροχύτη του μπάνιου σας μέχρι να αποσπαστούν και τα δύο κομμάτια. Μόλις αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε ένα μικρό κουβά για να μαζέψετε το βρώμικο νερό ενώ πλένετε τους σωλήνες σας με σαπούνι και ζεστό νερό, φροντίζοντας να έχετε τοποθετήσει πανιά σε όλα τα σημεία γύρω από το σιφώνι του νιπτήα.

6. Χρησιμοποιήστε μια ατσαλίνα (ή αλλιώς φίδι υδραυλικού)

Μια ατσαλίνα που αλλιώς ονομάζεται και φίδι υδραυλικών, κοχλίας αποστράγγισης ή απλώς κοχλίας, είναι ένα μακρύ μεταλλικό σπειροειδές εργαλείο που εισάγετε στην αποχέτευσή σας για να τραβήξετε τα τυχόν φραγμένα υπολείμματα από μέσα. Η μία πλευρά της ατσαλίνας έχει σχήμα τιρμπουσόν και η άλλη πλευρά έχει μια μανιβέλα που χρησιμοποιείται για να εισχωρήσει μέσα από τα εμπόδια. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν οι προηγούμενες μέθοδοι δεν έχουν λειτουργήσει!

Αν έχετε αφαιρέσει το σιφώνι, μπορείτε να εισάγετε προσεκτικά την ατσαλίνα στο σωλήνα στον τοίχο όπου ήταν στερεωμένο το σιφώνι. Γυρίστε τη μανιβέλα για να τρυπήσετε προς τα εμπρός και να αποφράξετε τυχόν υπολείμματα μέσα. Τώρα τοποθετήστε ξανά το σιφώνι και ελέγξτε αν ο νιπτήρας έχει ξεβουλώσει. Εάν όχι, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

7. Καλέστε έναν τεχνικό αποφράξεων

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους και δεν είδατε αποτέλεσμα, τότε το πρόβλημα είναι πιθανότατα πιο βαθειά και δεν μπορείτε να το φτάσετε με τις κοινές μεθόδους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι επεμβατικές ρίζες δέντρων που έχουν αναπτυχθεί στους σωλήνες σας αναζητώντας νερό και μέταλλα. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να καλέσετε οπωσδήποτε έναν επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων για να ξεβουλώσει την αποχέτευση του νεροχύτη του μπάνιου σας.

Καλέστε μας και θα στείλουμε άμεσα έναν επαγγελματία τεχνικό μας για να επιθεωρήσει την αποχέτευση του νεροχύτη του μπάνιου σας και θα επιλύσει με τον καλύτερο τρόπο το υποκείμενο πρόβλημα.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΙΠΤΗΡΑ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επικοινωνήστε σήμερα!

Θα φτάσουμε στην ουσία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

210 80000 14