ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις Νέα Πεντέλη

Εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες για αποφράξεις στη Νέα Πεντέλη και όλα τα βόρεια προάστια της Αττικής από τη δεκαετία του 1980 σε παντός είδους προβλήματα στα δίκτυα των αποχετευτικών συστημάτων. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τόσο σε σπίτια όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Μπορείτε να βασιστείτε σε μας. Είμαστε εκεί, όταν θα χρειαστείτε τη βοήθειά μας σε όλα τα προβλήματα που έχετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες σας τις ανάγκες και εμείς είμαστε δίπλα σας. Σας παρέχουμε τις κατάλληλες επιλογές υπηρεσιών για τη σωστή αντιμετώπιση στο πρόβλημα που θα έχετε.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Νοσοκομεία
 • Εστιατόρια
 • ΑΘλητικές εγκαταστάσεις

Επεμβαίνουμε σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αποχετευτικό του δίκτυο.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποχέτευση πλυντηρίου
 • Αφαίρεση ριζών

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε οποιονδήποτε βουλωμένο σωλήνα με ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός και έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιούν απόλυτα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Εμπιστευτείτε μας για αποφράξεις στη Νέα Πεντέλη και θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας και ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και απαιτήσεις του τομέα μας. Είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για όλες τις απαιτήσεις του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σας.

Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Στη Νέα Πεντέλη

Από το 1978 ασχολούμαστε με αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων, διαγνώσεις με κάμερα, απομακρύνσεις ριζών, αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Στα Μελίσσια και στη Νέα Πεντέλη

Άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επεμβαίνουμε άμεσα, όλο το 24ΩΡΟ, σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αποφράξεις ΑΒΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΒΑΣ – Στη Νέα Ερυθραία και στη Νέα Πεντέλη

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΣ είναι μια αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Αποφράξεις My

My Apofraxeis – Στη Νέα Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχέτευσης. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Στην Πεντέλη

Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και η τήρηση της υγείας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Στα Βριλήσσια και στη Νέα Πεντέλη

Σκοπός μας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς επιπλοκές, φασαρία και αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Στο Μαρούσι και στη Νέα Πεντέλη

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στο Γέρακα και στη Νέα Πεντέλη

Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της. Φέρνουμε πάντα εις πέρας παντός είδους ζητήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Στο Χαλάνδρι και στη Νέα Πεντέλη

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα Μελίσσια και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αποφράξεις ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Στην Πεντέλη

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεών σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών καθαρισμού για όλους τους τύπους των αποχετευτικών δικτύων. Επεμβαίνουμε ταχύτατα όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Στο Μαρούσι και στη Νέα Πεντέλη

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση

Αποφράξεις Νέα Πεντέλη – τεχνολογία και εμπειρία

Δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβουμε μία εργασία και να μην την ολοκληρώσουμε με εγγυημένη επιτυχία. Διαθέτουμε ποικιλία από εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα. Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα και σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο, ποιοτικότερο και εγγυημένο αποτέλεσμα, τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Για τις αποφράξεις στη Νέα Πεντέλη διαθέτουμε έναν στόλο από οχήματα εξοπλισμένα με εξειδικευμένα και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία. Καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τη γραμμή της αποχέτευσης.

Είμαστε ειδικοί στην αντιμετώπιση βουλωμένων αποχετεύσεων σε νεροχύτες, λεκάνες τουαλέτας και γενικά στα δίκτυα των αποχετευτικών αγωγών. Κρατήστε το αποχετευτικό σας δίκτυο σε άριστη κατάσταση με ιδιαίτερη προσοχή όταν εμφανίζονται προειδοποιητικά σημάδια. Επιλύουμε προβλήματα στα συστήματα των αποχετεύσεων παντός τύπου στο χώρο του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή της επιχείρησής σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις στη Νέα Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα, 100% ακίνδυνα, οικολογικά, και άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η οργάνωση ενός τακτικού προληπτικού προγράμματος Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας θεωρείται αναγκαία σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων, όπως νοσοκομεία, σχολεία, χώροι αναμονής, ξενοδοχεία, πλοία, μέσα μεταφοράς. Παρέχουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της απολύμανσης ή/και απεντόμωσης, τα φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, ο υπεύθυνος για την εφαρμογή επιστήμονας και η έκταση του χώρου. Με την παράδοσή του είστε εξασφαλισμένοι και νομικά σε περίπτωση ελέγχου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ BIZ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ BIZ – Στην Πεντέλη

Η προστασία του ανθρώπου, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος είναι οι πρωταρχικές υποχρεώσεις μας. Η γνώση μας στις μεθόδους εξάλειψης όλων των ειδών των εντόμων επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Στην Πεντέλη

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την απολύμανση και αντιμετώπιση εντόμων και παρασίτων. Τα απολυμαντικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε συνάδουν απόλυτα με τις προδιαγραφές του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – Σε όλη την Αθήνα

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση. Απεντόμωση κατσαρίδας και όλων των εντόμων με σύγχρονα μέσα από έμπειρους τεχνικούς απεντομώσεων. Εξολόθρευση ποντικών με ασφαλείς μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποφράξεις στη Νέα Πεντέλη

210 80000 14