ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποφράξεις

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις

Καλύπτουμε

όλα τα

Βόρεια Προάστια

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Προβληματα αποφραξης

Προβληματα αποφραξης

Στη βεράντα του διαμερίσματός μου υπάρχει μια τρύπα για να φεύγουν τα νερά. Αν το λέω καλά αυτό είναι το σιφόνι της αποχέτευσης… Έχει βουλώσει και δεν μπορώ να σφουγγαρίσω. Τα νερά γυρίζουν πάλι στη βεράντα και πλημμυρίζω έχω ρίξει αποφρακτικό 2 φορές με κρύο και με ζεστό νερό…δυστυχώς όμως τίποτα. Λέω να ρίξω υδροχλωρικό οξύ, αυτό στο κόκκινο μπουκαλάκι…όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Ρίζες από φρεάτιο - Προβληματα αποφραξης
Ρίζες από φρεάτιο – Προβληματα αποφραξης

Δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι και επίσης δεν γνωρίζω αν θα προκαλέσει κάποια ζημιά στο σωλήνα. Να επισημάνω ότι αυτός ο σωλήνας συνεχίζει και στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Φοβάμαι μην προκαλέσω κάποια ζημιά. Μήπως ο σωλήνας του κτηρίου μου είναι πλαστικός και τον κάψει; Μια άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να ρίξω ξύδι ή μαγειρική σόδα… όμως τα φύλλα που έχουν συσσωρευτεί θα φύγουν έτσι; Δοκίμασα να ρίξω νερό και με το λάστιχο, χρησιμοποίησα και βεντούζα αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση! Και πόσες φορές έχετε κάνει το απλό πρόβλημα εντονότερο και σαφώς μεγαλύτερο!!

Όλα τα χημικά προϊόντα που κυκλοφορούν για ξεβούλωμα στο εμπόριο είναι πολύ επικίνδυνα και για τα φρεάτια και για την υγεία σας ενώ επιβαρύνουν σημαντικά και το περιβάλλον. Είναι όλα ενώσεις με δραστικά μέταλλα και έχουν αλκαλικές ιδιότητες. Εάν χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Το φρεάτιο θα παραμείνει φραγμένο αλλά θα έχει φράξει επιπλέον και από το προϊόν.

Όσον αφορά το υδροχλωρικό, κάνοντας χρήση ενός τέτοιου οξέος θα δημιουργηθούν άλατα λόγω εξουδετέρωσης. Με λίγα λόγια θα προστεθούν και πέτρες επιπλέον μέσα στην αποχέτευση. Αν λοιπόν υπήρχε μία περίπτωση να ξεβουλώσει το σιφόνι, με αυτόν τον τρόπο το ξεχνάτε. Θα το γεμίσετε επιπλέον με κοτρώνες.

Προβληματα αποφραξης – Αποφράξεις Βόρεια

Όμως, υπάρχει λύση που δεν είναι τόσο χρονοβόρα και είναι άκρως αποτελεσματική.

Βουλωμένο φρεάτιο - Προβληματα αποφραξης
Βουλωμένο φρεάτιο – Προβληματα αποφραξης

Μιλάμε φυσικά για την εταιρεία Αποφράξεις Βόρεια

Η Αποφράξεις Βόρεια θα έρθει στο χώρο σας μέσα στα επόμενα 20 λεπτά αφού δεχτεί την κλήση σας στο τηλεφωνικό της κέντρο. Τα συνεργεία της με τη βοήθεια κάμερας υψηλής ευκρίνειας θα εντοπίσουν ακριβώς τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα και σε ποιο σημείο ακριβώς. Με ειδικά πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα θα κάνουν την απόφραξη εύκολα και γρήγορα ενώ θα σας αφήσουν σιφόνια και φρεάτια πεντακάθαρα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.